2777
2789
عنوان

خواب عجیب دیدم

692 بازدید | 33 پست

که مطمئنم خواب عادی نبوده 

خواب دیدم خواهر شوهرم اومد خونمون یه چسبی زد تو دیوار خونمون .بعد رفتن اون ج ن بود یا یه موجود ترسناک حمله کردن سمت من .من فرار کردم رفتم تو اتاق که قرآن و جانماز داره.از در نگاه می کردن بیان تو ولی می ترسیدن

بعد یهو برادرشوهرم اومد خونمون اونا رفتن تو جسم اون .اونم صداش عوض شد گوشی داد دست من گفت برای تو هست از این دکمه ای ها ولی من می ترسیدم 

خونواده شوهرت تو کار جادو جنبلن؟

یا شاید افکار خودت باعث شده همچین خوابی ببینی؟

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیرش اینه که انس و الفت رو ب ت قرآن بیشتر کن تا دعا و طلسمشون روت اثرنذاره، اگه چیزی هم از برادرشوهرت گرفتی یه جوری ردش کن بره

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن

مادرشوهر م آره

پس برات دعا گرفتن.

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥