2777
2789
عنوان

فکر و خیال نمیزاره بخوابم....

221 بازدید | 10 پست

میگم حقیقت داره که ازدواج قسمت هست و اگر یه نفر قسمتت باشه جور میشه و نمیتونی نه بگی و همه چی اوکی میشه؟

راستش من تعجب می‌کنم برای خودم بعضیا خوب بودن و بهم میخوردن ولی ازدواجم بهم میخورده یا جواب رد میدادم

میگم نکنه رد کردم درحالی که اصل کاری برای ازدواج بوده ....

داغ دلم تازه شده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قسمته ولی همتی هم باید باشه نمیشه تو خونه نشست و همه چی مهیا شد باید تو اجتماع باشی خودت و نشون بدی

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
عزیزم قسمته ولی همتی هم باید باشه نمیشه تو خونه نشست و همه چی مهیا شد باید تو اجتماع باشی خودت و نشو ...

راستش خیلی فکر گذشته رو میکنم که نکنه فلانی خوب بود و نشد....

درحالی که خودمم میدونم گذشته ها گذشته و هیچی تغییر نمیکنه ولی.....

عزیزم قسمته ولی همتی هم باید باشه نمیشه تو خونه نشست و همه چی مهیا شد باید تو اجتماع باشی خودت و نشو ...

چند سالته شاغلی خانه دار

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
راستش خیلی فکر گذشته رو میکنم که نکنه فلانی خوب بود و نشد.... درحالی که خودمم میدونم گذشته ها گذشته ...

باید گذشته رو رها کنی به اونا فکر کنی افسرده میشی به اینده نگاه کن بفکر پیشرفت باش