2777
2789
عنوان

سلام یه سوال

61 بازدید | 10 پست

دوستان من یه اخلاقی دارم به همه خوبی مبکنم ولی ببینم شخصی داره نامردی میکنه و طلم میگم من فلان کارو در حق فلانی کردم فلان خوبیو کردم یه جوری میزنم خوبیمو تو صورتش بقیه ام میفهمن حتی جلو بقیه بعد همسرم میگه شرمنده میکنی طرفو من میگم خو ظلم نکنه به روش نیارم ایا اخلاقم خوب اس یا خیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یاد گرفتم هیچ وقت جواب خوبی با خوبی نبوده برا همی دیگ تعجب نمیکنمو سعی میکنم خوبی نکنم یا توقع جب ...

دقیقا منم انتظاره خوبی ندارم ولی لاقل بدی نکنن 😐 ادم ماتحتش میسوزه

خوبی که میکنی با خدا معامله کن  منتظر جوابش پیش خدا باش بدون توقع از بنده هاش شما خوبیهات یه جورایی داد و ستده با دیگران عزیزم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

۱. اول خودت رو دوست داشته باش بعد دیگران

۲. در ذهنت معادله نچین! نمیدونم این حرفا که امروز میرم کمک خواهرم پس فردا اون حتما میاد کمکم فقط اعصابت رو خراب می‌کنه

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙
من باشم فقط دیگه خیلی باهاش مهربون نیستم مثل قبل .اگه اون بدی میکنه تو نکن .گر با بد، بد کنی پس فرق ...

بدی که نمیکنم یادش میارم چه کاری کردم واون چه کرده یاد اوری میکنم 😁 

خوبی که میکنی با خدا معامله کن منتظر جوابش پیش خدا باش بدون توقع از بنده هاش شما خوبیهات یه جورایی ...

ن داد و ستد نیس من خودم تموم سعیم اینه انتظاری نداشته باشم از کسی ولی میگم منکه نخاستم جبران کنه لاقل بدی نکنه 

بدی که نمیکنم یادش میارم چه کاری کردم واون چه کرده یاد اوری میکنم 😁

خب به نظرم تو جمع نگو این باز خودش خوب نیس یه گوشه تنها گیرش بیار بگو 

مهم اینه خدا خوبیهاتو میبینه 

بازم میگم نیاز نیس به نظرم بهش بگی چیکارا کردم فقط اگه اذیتت میکنه و به قول خودت بدی میکنه ازش فاصله بگیر 

من بودم اینکارو میکردم میخوام بگم نظر شخصیمه.

ن داد و ستد نیس من خودم تموم سعیم اینه انتظاری نداشته باشم از کسی ولی میگم منکه نخاستم جبران کنه لاق ...

همون جمله اولم با خدا معامله کن دیگه به چشمت بدی نمیاد مگر کسانی که دارن سو استفاده میکنن ازت فقط اون اپشن محبتو ازشون بگیر همین که میگی وقتی فلان میکنن میزنم تو روشون منت و دادو ستده گلی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام