2821
2789
عنوان

بیایید بگید

121 بازدید | 9 پست

اتو بخار چی بخرم؟چه مارکی و مدلی؟فقط خیلی هم گرون نباشه مرسی

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
قیمت رو نمیدونم ولی بنظرم مارک تفال عالیه

بله تفال و فیلیپس هم مدنظرخودم بود گفتم ببینم نظر دوستان چیه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم یه مدت تو لوازم برقی بودم.تفال از همه بهتره.فیلیپسم خوبه ولی تفال عالیه.برا جهیزیه خودم تفال خریدم.اصل فرانسه هاش از ۱۷۰شروع میشه به بالا

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من خودم یه مدت تو لوازم برقی بودم.تفال از همه بهتره.فیلیپسم خوبه ولی تفال عالیه.برا جهیزیه خودم تفال ...

مگه فرانسه اصل هم هست؟

میگن همه چینی شدن دروغه؟

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
مگه فرانسه اصل هم هست؟ میگن همه چینی شدن دروغه؟

نه پیدا میشه که اصل فرانسه هک شده باشه روش

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕