من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.
والا میخواستم شبو بخوابم که ۶ و ۷ صبح برم مسافرت! اما هرچی اینور و اونور کردم و غلت زدم دیدم خوابم نمیبره! تاپیک شما هم اولین تاپیکی بود که دیدم!☺️ حالا خدا رحم کنه پشت فرمون خوابم نبره!😂😂
من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.
عه بسلامتی ☺️لااقل یک ساعت استراحت کنید پشت فرمون خطرناکه تاپیک من نیست 😄امیدوارم بهتون خوش بگذره😊 ...
ممنونم از شما 🙏 🌹. راستش دلم میخواد بخوابم اما نمیدونم چه مرگمه امشب!☺️ یه بار که کلا خواب بودم و رانندگی میکردم !😂😂 خواهرمم باهام بود ، هرچی بهش گفتم تو اتوبان صد کیلومتر بشین پشت فرمون که من یه چرت بزنم گفت میترسم ! آخرشم با مغز خواب رفتم !😂😂 چشمام باز بود اما مغزم کاملاً خواب بود !😂
دور از جونتون ذوق مسافرت دارید یا ذهنتون مشغوله😄لطفا مواظب خودتون باشید خیلی خطر ناکه🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ...
نه راستش ذوق مسافرت ندارم ، هنوز دو روز نشده از یه سفر دیگه برگشتم ! امشب ذهنم درگیره!
ممنونم از شما ، شما خیلی مهربونی ، آرزو میکنم همیشه سلامت و شاد باشید ☺️ 🙏 🌹