2777
2789
عنوان

ترس بی دلیل

235 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید من چند سال پیش یک مشکلی داشتم وقتی تنها میشودم بی قرار میشودم باید حتما میرفتم بیرون از خونه یک حال عجیبی بهم دست میداد انگار داشتم فراموشی میگرفتم و محیط اطرافم برام غریبه بود اما با گذشت زمان بهتر شدم الان دوباره بعد از چند سال این حس برگشته اما شدید تر طوری که باید ۲۴ ساعت یکی کنارم باشه وگرنه بی قراری شدید پیدا میکنم کسی این مشکل رو داشته و راه حلی براش هست ممنون میشم راهنمایی کنید

ترس تنهایی داری؟ 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

ترس تنهایی داری؟

اره یجوری اصلا یک حال عجیبی بهم دست میده قبلاً کمتر بود چند سال پیش الان خیلی بیشتر شده مخصوصا شب ها به طوری که حتی ببخشید توی سرویس بهداشتی هم می‌خوام زودتر بیام بیرون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یجوری اصلا یک حال عجیبی بهم دست میده قبلاً کمتر بود چند سال پیش الان خیلی بیشتر شده مخصوصا شب ها ...

چند سالته ؟ مجردی یا متاهل ؟

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

اسمش ترس از تنهاییه جزء اختلالات اضطرابی خودت نمیتونی کاریش کنی برو پیش روانشناس کمکت میکنه درمانشم ...

خانواده ام طوری نیستن که بتونم این موضوع رو باهاشون درمیون بزارم بخاطر همین خواستم خودم درمانش کنم یا حداقل کمترش کنم‌ که آنقدر اذیت نشم

۲۳ مجرد

عجیبه! چرا انقد می‌ترسی؟ قبلا برات اتفاقی پیش اومده ؟

عجیبه! چرا انقد می‌ترسی؟ قبلا برات اتفاقی پیش اومده ؟

چند سال پیش اینطوری شده بودم اپل راهنمایی بودم اما خوب شدم بعد از یک مدت الان بعد از چندسال یک سری مشکلات خانوادگی داشتم الان چند وقته که دوباره این احساس اومده سراغم و به شدت اذیتم میکنه

می‌خوام همین کار رو بکنم اما نمی‌دونم اسم این مشکلی که دارم چیه ترس؟پنیک؟ وحشت یا یک‌ بیماری روانی؟

ترس از تنهایی یا انواع فوبیا یا پنیک بزن سایتهایی که مربوط به روانپزشک یا روانشناس خاصی هست بخون