2777
2789
عنوان

آقایون

165 بازدید | 32 پست

من عاشق یه پسری شدم بش گفتم اونم رد کرد 

از نظر قیافه و اینا اوکی هستم 

بعد چند روز پیش دعوت شون کردیم پسره هم اومد خونه مون

در صورتی که قبلا چند بار خانوادش اومدن نیومد

بعد پسره هنوز کار پیدا نکرده ممکن به خاطر این رد کرد باشه 

به قصد ازدواج

ینی میگم وقتی اومده خونه مون ممکنه دوسم داشته اگه علاقه نداشته نباید میومد 

ینی ممکن کار پیدا کرد بیاد خاستگاری

چرا پیگیرش میشی وقتی گفته نه یعنی نه

ولش کن

بعدم اقایون سایت بنظرت چه کاری از دستشون برمیاد

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من یه پسرم خو ، پسرا اگر دختری هم دوست نداشته باشن بدشون نمیاد یکم دهتره دم پرشون باشه ، برا سرگرمی ، برا پر کردن کارنامه ، همه اینجوری نیستن ولی خیلیا هستن

و اینک بله ، من اگر جای اون پسر بودم و خونه و ماشین و مار اینا نداشتم یه دختر پیشنهاد میداد رد میکردم ، چون هیچ جوره درست نیست 

چرا پیگیرش میشی وقتی گفته نه یعنی نهولش کنبعدم اقایون سایت بنظرت چه کاری از دستشون برمیاد

سلام میشه تو شخصی درخواست دوستیمو قبول کنی یه کاری داشتم ، بعد زودی لغو کن دوستی رو