2777
2789

بود منم لایک کن لطفا نیار دارم

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داخل یکی از تایپک هات خوندم که به پسرداییت علاقه داشتی ، من از رو کنجکاوی و مشاغل خودم ک شبیه ...

اصلا بحثش به میان نیومده ما هنوز سنمون کمه و در حال تحصیلیم ولی رفتارش نسبت به دختر عموش خیلی واضح نشون میده که بهش علاقه داره تو این مدت تلاشمو کردم که فراموشش کنم اما در آینده اگه متوجه بشم بهش علاقه ای نداره شاید از احساسم بهش گفتم 

مسئله شما چیه؟ چند سالتونه میخواید ابراز کنین؟

اصلا بحثش به میان نیومده ما هنوز سنمون کمه و در حال تحصیلیم ولی رفتارش نسبت به دختر عموش خیلی واضح ن ...

منم ۱۸ سالمع اون ۲۲

ن دوست ندارم ابراز علاقه کنم بهش و دوست دارم خودش پیش قدم شه برای خاستگاری

اصلا بهت علاقه داره حس میکنی تو رفتاراش؟ نشون میده؟

این علاقه من از بچگی تا الان بوده و به صورت یک طرفع

گاهی از رفتارش ی چیزای دیدم ولی خب حس میکنم ی مانع جلوشه اونم مادرشه

این علاقه من از بچگی تا الان بوده و به صورت یک طرفعگاهی از رفتارش ی چیزای دیدم ولی خب حس میکنم ی مان ...

دقیقا برای منم از بچگی و یه شیش سالی هست این علاقه گاهی یه رفتارایی دیدم که نشان از علاقه بود ولی باز دورمیشد رفتارش خیلی ضد و نقیض یه بار خیلی صمیمی میشه با ادم یه بار نه فقط میخوام وایستم تا تحصیلم تموم بشه تا ببینم اون چیکار میکنه یعنی تا ۲۵ سالگی به کل سکوت میکنم سعی میکنم با رفتارم بهش نشون بدم🥲💔

دقیقا برای منم از بچگی و یه شیش سالی هست این علاقه گاهی یه رفتارایی دیدم که نشان از علاقه بود ولی با ...

وای دقیقاً اینم همینطور هست منم تا موقع اون زن نگیره صبر میکنم 

چند سالشع؟

وای دقیقاً اینم همینطور هست منم تا موقع اون زن نگیره صبر میکنم چند سالشع؟

نزدیک بیست اره منم صبر میکنم اگه رفتاری دیدم که مطمئن شدم بعد شاید حرف دلم گفتم بهش اخه منو اون از هم خیلی دوریم من این ور ایران اون اونورش و هر چند وقت یه بارم سالی یه بار اینا همو ببینیم یا نه

نزدیک بیست اره منم صبر میکنم اگه رفتاری دیدم که مطمئن شدم بعد شاید حرف دلم گفتم بهش اخه منو اون از ه ...

اخ🥲

به نظرم مستقیم بهش نگو ، مثلا تو اینستا فالوش کن ببین اونم تو رو فالو می‌کنه یا نه بعد یواش یواش استوری بزار که ریپ بزنه و سر حرف زدن باز شه ، اگر تمایل داشته باشه باهات بیشتر صحبت کنه خودش سر حرفو باز می‌کنه 

اینجوری بهتره تا بری مستقیم بگی بعد اگر نشد اون تو ذهنش میمونه 

اخ🥲به نظرم مستقیم بهش نگو ، مثلا تو اینستا فالوش کن ببین اونم تو رو فالو می‌کنه یا نه بعد یواش یواش ...

تو واتساپ در ارتباط بودیم صحبت میکردم بعد سر درس همه چیز ول کردیم ولی همون موقع هم وقتی جوابش میدادم که استوریم ریپ زده بود سرد جواب میداد یعنی خودش مکالمه رو شروع میکرد بعد جوری جواب میداد که انگار مشتاق نیست همیشه اون بود که مکالمه رو شروع کرد و وقتی ادامه دادم سرد جواب میداد وقتی هم که به بار من شروع کردم انگار حوصله ادامه دادن به صحبت نداشت ادم درون گراییه و برای همین سخته ارتباط باهاش چون من ادم برون گرایی هستم و عاشق صحبت کردن ولی اون این طور نیست من سر زنده و شاد و پر انرژی‌ ام ولی اون گاهی اوقات خاطره های خوبی دارم ازش که بهم توجه میکنه ولی توجه هاش بیشتر در حد یه هم سن و سال و فامیله تا علاقه داشتن چون رفتار وابسته گونه ای که به دختر عموش داره رو به من نداره برای همین به هیچ وجه تا مطمئن نشدم که بهم علاقه داره بهش اعتراف نمیکنم البته اگه با ضایع بازیام لو نرفته باشه🥲

تو واتساپ در ارتباط بودیم صحبت میکردم بعد سر درس همه چیز ول کردیم ولی همون موقع هم وقتی جوابش میدادم ...

عزیزم میخای آیدی تلگرام یا هر برنامه دیگه ای ک خودت میدونی رو بدم باهم در ارتباط باشیم راجب این مورد؟

البته اگر خودت صلاح میدونید ، اجباری نیست..