2777
2789

اینکه خدا چطوری از اول وجود داشته و این از اول که مین دقیقا کِی بوده و اینکه مگه میشه یا اصلا چه شکلی هست که میگن نه دست و پا و خلاصه خصوصیت های انسان رو داره و نه آفریده شده. 

من به وجود خدا اعتقاد دارم اما خیلی دلم میخواد درباره ذات خدا بدونم و اینکه امام علی چند تا حدیث دارن که مفهومشون اینه که بیش از حد به ذات خدا فکر کنیم دیوانه میشیم🤦🏻‍♀️

درک نمیکنم واقعا ی وقتهایی با خودم میگم درسته امامان و پیامبران هم مثل ما انسان بودن ولی از کجا معلوم که نمیدونستن شاید میدونستن که امام علی درباره ش حدیث هم گفته. 

یا اصلا من ی جا خوندم آدم و حوا میوه ممنوعه رو که خوردن آگاهی و عقل پیدا کردن طوریکه تا قبل از اون حتی نمیدونستن که باید بدنشون رو بپوشونن و خدا زخاطر این از بهشت بیرونشون کرد چون اون میوه روخورده بودن و آگاهی پیدا کرده بودن و ی درخت میوه دیگه وجود داشته که میوه جاودانگی بوده و بخاطر اینکه میوه جاودانگی رو نخورن از بهش رانده دن. 

حالا این وسط ی سوال پیش میاد مگه اون میوه رو نخوردن و باعث آگاهیشون و دست یافتن به عقل نشد؟! 

خب پس چطوری به ذات خدا پی نبردن؟!! 

شما هم این افکار و سوالات میاد سراغتون؟ 

ین مدت سررم درسم بودم اصلا فکر نمیکردم الان که بیکار شدم باز ذهنم رو درگیر کرده🤦🏻‍♀️

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

فقط قبول کردم خدایی هست نه بیشتر

و اتقادم به خدا نیست به انسانیته

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 

مغز و فکر انسان محدوده 

و با محدودیت نمیتونی به وجود نا محدود فکر کنی 

برای همین هیچ وقت به ذات و چیستی خدا فکر نکن 

قسمت دوم سوالت هم کلا از اساس غلطه 

کی گفته قبلشعقل و آگاهی نداشتن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو فقط میتونم حس کنیم 

چون خدا یه موجود نامحدود هست و ذهن ما محدود هست نمیتونیم اینارو درک کنیم 

همونطور که پیامر بود یا امام علی میگه 

در هستی خدا اندیشه کن ولی در ذات خدا نه

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

این جاودانگیه اون درخته کتاب تحریف شده انجیله واقعی نیس انگار

هرچن من ب خود قرانم شک دارم بیخیال ذهنتو درگیر نکن اصن از کجا ملوم داستان میوه خوردنه راس باشه اصن قبلن تو زبان عربی میوه خوردن معنیش رابطه جنسی بوده یسریا میگن حوا با شیطان رابطه جنسی داشده برا همی از بهشت رفدن بیرونو نسل انسان از شیطان حواس این منطقی تره ولی خب قران میره زیر سوال ذهنتو درگیرنکن بیخیالشون هیچوخ جوابشون نمیفمی

فقط قبول کردم خدایی هست نه بیشترو اتقادم به خدا نیست به انسانیته

یعنی تا حالا اصلا نشده که ذهنتون درگیر این سوالات بشه. 

آخه به مامانم گفتم گفت منم این افکار میاد سراغم اما سعی میکنم بهش پیچ و تاب ندم. 

درضمن من هم به انسانیت اعتقاد دارم اما در کنار اون به وجود خدا هم اعتقاد دارم. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

مغز و فکر انسان محدوده و با محدودیت نمیتونی به وجود نا محدود فکر کنی برای همین هیچ وقت به ذات و چیست ...

من زیاد درباره این چیزها تو گوگل سرچ میکنم فکر میکنم توی ویکی پدیا نوشته بود خیلی وقد پیشخوندم یادم نیست. 

قبول دارم عقل ما آدما محدوده اما واقعا بعضی وقتها این افکار اذیتم میکنه

یعنی تا حالا اصلا نشده که ذهنتون درگیر این سوالات بشه. آخه به مامانم گفتم گفت منم این افکار میاد سرا ...

نه ندارم من چن خیلیا  میمیرن ظلمن اگه هس پس میبینه دیگه چرا کاری نمیکنه؟

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 
خدارو فقط میتونم حس کنیم چون خدا یه موجود نامحدود هست و ذهن ما محدود هست نمیتونیم اینارو درک کنیم هم ...

متاسفانه در هر دو اندیشه میکنم😅🤦🏻‍♀️

اما قسمت دوم رو درک نمیکنم

این جاودانگیه اون درخته کتاب تحریف شده انجیله واقعی نیس انگارهرچن من ب خود قرانم شک دارم بیخیال ذهنت ...

منم این رو ی جا شنیدم. 

معلم دینیمون بارها تاکید کرده و گفته دین اون چیزی که ما بهش باور داریم نیست خودتون برین دنبالش و ببینید در حقیقت چی هستش اما خب با کدوم منبع وقتی هر منبعی ی چیز متفاوت میگه🤦🏻‍♀️

متاسفانه در هر دو اندیشه میکنم😅🤦🏻‍♀️اما قسمت دوم رو درک نمیکنم

چیزی که نمیتونی درک کنی رو تا فردا بشین فک کن همونه 

فقط ممکنه شک کنی که همچین چیزی ممکنه 

و میگی خدا چیه و....

بهتر بشینی یه گوشه نون ماست بخوری😅😅😅

البته هممون باید بخوریم😅

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

نه ندارم من چن خیلیا میمیرن ظلمن اگه هس پس میبینه دیگه چرا کاری نمیکنه؟

به هر حال نظر و اعتقادات آدما با هم متفاوته. 

این نظر شماست و قابل احترامه برام با اینکه نظرم کاملا با نظر شما متفاوت هستش. 

منم این رو ی جا شنیدم. معلم دینیمون بارها تاکید کرده و گفته دین اون چیزی که ما بهش باور داریم نیست خ ...

منم خیلی درگیر اینا بودم قبلن ک حقیقت چیه در اصل ولی خب اخرش وختی هر منبع خوندم فمیدم اخر حرف کلام خدا انسانیته دین ما ینی انسانیت فقط باید تو زندگی ک داریم انسان باشیم همین