اینکه خدا چطوری از اول وجود داشته و این از اول که مین دقیقا کِی بوده و اینکه مگه میشه یا اصلا چه شکلی هست که میگن نه دست و پا و خلاصه خصوصیت های انسان رو داره و نه آفریده شده.
من به وجود خدا اعتقاد دارم اما خیلی دلم میخواد درباره ذات خدا بدونم و اینکه امام علی چند تا حدیث دارن که مفهومشون اینه که بیش از حد به ذات خدا فکر کنیم دیوانه میشیم🤦🏻♀️
درک نمیکنم واقعا ی وقتهایی با خودم میگم درسته امامان و پیامبران هم مثل ما انسان بودن ولی از کجا معلوم که نمیدونستن شاید میدونستن که امام علی درباره ش حدیث هم گفته.
یا اصلا من ی جا خوندم آدم و حوا میوه ممنوعه رو که خوردن آگاهی و عقل پیدا کردن طوریکه تا قبل از اون حتی نمیدونستن که باید بدنشون رو بپوشونن و خدا زخاطر این از بهشت بیرونشون کرد چون اون میوه روخورده بودن و آگاهی پیدا کرده بودن و ی درخت میوه دیگه وجود داشته که میوه جاودانگی بوده و بخاطر اینکه میوه جاودانگی رو نخورن از بهش رانده دن.
حالا این وسط ی سوال پیش میاد مگه اون میوه رو نخوردن و باعث آگاهیشون و دست یافتن به عقل نشد؟!
خب پس چطوری به ذات خدا پی نبردن؟!!
شما هم این افکار و سوالات میاد سراغتون؟
ین مدت سررم درسم بودم اصلا فکر نمیکردم الان که بیکار شدم باز ذهنم رو درگیر کرده🤦🏻♀️