2777
2789
عنوان

درخواست دوستی

917 بازدید | 25 پست

اقایون سایت خجالت بکشید واقعا وقتی میبینین طرف درخواست دوستیتونو قبول نمیکنه از رو برین من حتی درخواست دوستی هم جنسای خودمم قبول نمیکنم چ برسه ب اقا شعور داشته باشید وقتی طرف متاهله ینی پایبند ب قول هایی هست ک نباید روشون پا بزاره هی فرت و فرت درخواست میدین که چی 😐😐😐انقدر بدین تا خسته شین من همینقدر ک خوبم خوبم خدا نکنه داغ کنم جوش بیارم چشمامو میبندم دهنمو وا میکنم مهمم نیس برام ک تعلیق بشم مهم اینه ک نمیخام ب شوهرم خیانت کنم پس احترامتون دست خودتون باشه اگه خواهر مادرتون براتون ارزش داره و دوس ندارین آباد بشن تمومش کنید این مسخره بازی رو 😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که درخواست دوستی میده مرد نیست بلکه پفیوزی بیش نمی‌باشد آخه حروووم لقمه چرا ما خانوما باید درخو ...

والا بخدا همینو بگو😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
والا بخدا همینو بگو😐😐

اصلا اوضاع خرابه بخدا 

دختره بمن درخواست دوستی داده بعد اومده خصوصی و تلگرام چت و صحبت و از این حرفا 

بعد میبینم شروع کرده به جیغ و فریاد و آه و ناله میگم چه مرگته میگه زده بالا 

میگم خو بی همه چیز مگه من مامور اینم که دوز تورو بیارم پایین بمن چه 

میگه تو خودتم دلته 😐

میگم چطور دلمه؟

میگه یه جور خاصی بمن وویس دادی گفتی قربونت برم 😑😑😑😑

اصلا اوضاع خرابه بخدا دختره بمن درخواست دوستی داده بعد اومده خصوصی و تلگرام چت و صحبت و از این حرفا ...

وای😑😑😑😑😑😑😑😑😂😂😂😂😂😂😂😂

نان  پدر حلاااالت دلاااور

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن