2777
2789
عنوان

یکم بخندیم

261 بازدید | 12 پست

یک روز یه مردی که خسته شده بود از کار زیاد.

عصبی میشه و میگه خدایا چرا زنها بخوابن ، ما مثل خر کارکنیم ...!!😳😡

بیا خوبی کن در حق ما و من بشم زن و زنم بشه مرد...!

خلاصه میگذره و یه روز مرده از خواب بیدار میشه میبینه زن شده و زنشم مرد شده!!

😳😳😳😳😳

قند تو دلش آب میشه و به زنه میگه: تو برو سرکار ،کارهای خونه بامن ...😊😊😊😊

از اون به بعد مَرده بچه میبرده مدرسه، شبا تاصب بچه داری ونخوابی ، ظرف میشسته، غذا می پخته، لباس اتو میکرده، دستشویی و حموم رو میشسته ،نمی تونسته هرجا ک دلش میخاد بره  ......خلاصه.. 😐

میگه : خدایا غلط کردم میخوام همون مرد باشم، زن بودن خیلی سختره...!

شب میخوابه و صبح بیدار میشه میبینه هنوز زنه ؛ میگه :خدایا من که گفتم غلط کردم چرا هنوز زن هستم...؟؟؟

ندا آمد:حرف نزن ... باید 9 ماه صبر کنی،حامله ای..حامله!!

حقش بود , اخی دلم خنک شد

خانوما کپی اجباري😂

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه زودم حامله شده لامصب از سرعت نور پیشی گرفته   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

😂😂😂 تو. یه شب حامله شده؟ کی پری اومد ؟کی تخمک کذاری شد کی تخمک ازاد. شد؟؟؟ کی اقدام کردن؟ له یه شب درمیون نرسید😳😳😳🙉🙉🙉🙉 یا خدااااااا 

😂😂😂😂

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

حتما تو تخمک گذاریش بوده  

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
😂😂😂 تو. یه شب حامله شده؟ کی پری اومد ؟کی تخمک کذاری شد کی تخمک ازاد. شد؟؟؟ کی اقدام کردن؟ له یه ش ...

مهم اینه که درد حاملگیو زایمان رو بچشه   

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
مهم اینه که درد حاملگیو زایمان رو بچشه    

😅😅😂😂اره شوخی کردم 

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼