2777
2789
عنوان

نماز شب

129 بازدید | 13 پست

بچه ها تو نماز یک رکعتی وتر برای قنوت باید ذکر قنوت رو هم بگیم ک داخل نماز های واجب میگیم ؟ 

بعد اینکه اول می تونیم حاجت مون رو داخل قنوت بگیم بعد برای چهل نفر دعا کنیم و باقی آیه ها؟

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ذکر قنوت تو نمازهای واجب متوجه منظورتون نمیشم چون دکر خاصی نداره سجده و رکوع که نیست!

کلا قنوت نماز وتر هم اذکار واجبی نداره ولی  مفاتیح رو بخونین اذکاری با ترتیب خاصی گفته

عزیزم ذکر قنوت تو نمازهای واجب متوجه منظورتون نمیشم چون دکر خاصی نداره سجده و رکوع که نیست!کلا قنوت ...

منظورم اینه داخل نماز واجب وقتی ب بنده میرسیم ربنا اتنا ذکر قنوت رو میگیم درسته! 

بعد برای قنوت نماز وتر هم باید بگیم؟ 

بعد اینکه برای نماز شفع باید حمد و توحید بخونیم در رکعت اول + سوره ی ناس بعد رکعت دوم هم همین طور ب جای سوره ناس فلق بخونیم 

یا نیازی ب سوره توحید نیست؟

منظورم اینه داخل نماز واجب وقتی ب بنده میرسیم ربنا اتنا ذکر قنوت رو میگیم درسته! بعد برای قنوت نماز ...

ببخشید قنوت اشتباه تایپی بود خط اول 

منظورم اینه داخل نماز واجب وقتی ب بنده میرسیم ربنا اتنا ذکر قنوت رو میگیم درسته! بعد برای قنوت نماز ...

آخه تو قنوت نماز واجب هرذکری میشه گفت خود من کمتر ربنا آتنا رو میگم، بیشتر ربنا هب لنا میگم😅

نه نیازی به توحید نیست

ببین من یه خلاصه برداری از مفاتیح برا قنوت نماز وتر کردم الان عکسشو برات میزارم، ولی علاوه بر اونا میتونی ذکرای دیگه هم بگی و حتی به قول خودت فارسی حاجت بخوای از خدا مشکلی نداره

آخه تو قنوت نماز واجب هرذکری میشه گفت خود من کمتر ربنا آتنا رو میگم، بیشتر ربنا هب لنا میگم😅نه نیاز ...

برای قنوت اینجوری میگم اول ربنا اتنا میگم بعد حاجتمو بعدم ادامه قنوت رو خوبه ؟ 

همه چیز شو بلد بودم فقط نمی دونیم برای قنوت ربنا اتنا بگم یا ن 😂😂

برای قنوت اینجوری میگم اول ربنا اتنا میگم بعد حاجتمو بعدم ادامه قنوت رو خوبه ؟ همه چیز شو بلد بودم ف ...

آره عزیزم 

به قول شاعر” هیچ ترتیبی و آدابی مجوی. هرچه می خواهد دل تنگت بگو”