2777
2789
عنوان

دعوت کنم یا نه ؟

317 بازدید | 24 پست

ی ده روز دیگه تولد همسرم هست میخام دو روز زودتر بگیرم سوپرایزش کنم .میخام خانواده خودم رو دعوت کنم ولی خانواده همسرمم رو دو‌دلم آخه من تازه عروسم ۴۵ روزه عروسی کردم و یک سال و سه ماه عقد کرده بودم اخلاقشون دستمه سه هفته پیش که خانواده همسرم اومدن خونمون کلی الکی به دروغ حرف در آوردن و اعصاب من و همسرم رو‌خرد کردن میترسم دوباره دعوتشون کنم بیان حرف در بیارن اعصابم رو‌ خرد کنن 

از ی طرف هم وقتی متوجه بشن که میشن ناراحت میشن گله میکنن از ی طرف هم دعوت کنم می‌دونم بیان حرف در میارن اعصابمون خرد میکنن

بنظرتون چکار کنم ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🌹

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط خانواده خودتو بیاری همسرت خوشحال نمیشه. ممکنه لج هم بکنه. تعداد خیلی کم دعوت کن. مثلا فقط پدر مادرا

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

دو نفره بگیر خانواده خودتو چرا دعوت کنی؟! تولد شوهرته طبیعتا باید خانواده خودش دعوت بشن یا اصلا دو نفری بگیرید

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

منم ده روز دیگه تولد خودمه و یک ماهه که عروسی کردیم،میخوام جشن دو نفره بگیرم و شام بریم بیرون،چون خانواده خودمو هفته پیش دعوت کردم و خانواده شوهرمم هنوز دعوت نکردم زوده فعلا تازه عروسم

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

من جای شما باشم تولد رو دونفره میگیرم نهایت با یه دوست صمیمی

چون تولد زن و شوهری به نظرم نباید خیلی خانوادگی باشه بیشتر باید جذاب و عاشقانه باشه 😉

تولد بچه رو من خانوادگی میگیرم

و اینکه میتونی تو کافی شاپ سوپرایزش کنی

تولد رودوتایی بگیرید 

همونقدر که شما دوست داری خانوادت حضور داشته باشن همسرت هم برای خانواده خودش اینو میخاد

از همین اول خودت باعث کدورت نشو

هیچکدوم رو دعوت نکن یا هر دو رو دعوت کن

منم ده روز دیگه تولد خودمه و یک ماهه که عروسی کردیم،میخوام جشن دو نفره بگیرم و شام بریم بیرون،چون خا ...

منم ۴۵ روزه عروسی کردم تازه عروسم ولی خودشون خودشون رو دعوت میکنن😂😂

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

منم ۴۵ روزه عروسی کردم تازه عروسم ولی خودشون خودشون رو دعوت میکنن😂😂

نه بابا رو نده،هنوز تازه عروسی.مهمون بازی رو بزار چند وقت بعد.تولد دو نفره بگیر جذابه که

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷