2777
2789
عنوان

اب روی فرش

299 بازدید | 16 پست

سلام امروز  رفتیم بیرون وقتی اومدیم خونه یکی از لامپ های خونه روشن بود درحالی که وقتی ما رفتیم کاملا روز بود و بعد هم روی فرش یه لکه خیلی بزرگ بود شبیه به اینکه نوشابه ریخته باشه درحالیکه ما فرش هامون را تازه شسته ایم و اصلا چیزی روی فرش نریخته بود به نظر شما چی میتونه باشع؟

حس میکنم کسی اومده تو خونه مون چون داداشم فکر میکرده ما چیزی ریختیم روی فرش ما هم فکر میگردیم داداشم ریخته و الان داداشم میگه وقتی من اومدم تازه بود و نم داشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست میزدی ببینی خشک یا خیس..برقو شاید دستتون خورده روشن شده چون هواهم روشن بوده متوجه نشدی ..ولی اون ...

نه برق رو به روی اتاق منه متوجه میشدم اگه روشن بود خاموش میکردم مطمئن بودم لکه هم زمانی که ما اومدیم خشکیده بود ولی تا اومدم تو خونه متوجه لکه شدم چون بزرگ هم بود ولی داداشم زودتر از ما اومده بود میگفت تازه بوده و نم داشته 

پس شاید خودش ریخته میترسه بگه ناراحت بشین

😂😂نهه داداشم اگر کاری کرده باشه میگه کلا بعدش خودمون پاک اش کردیم کار اون نیست چون کلا خرابکاری که بکنه همون موقع میگه براش مهم نیست

نه برق رو به روی اتاق منه متوجه میشدم اگه روشن بود خاموش میکردم مطمئن بودم لکه هم زمانی که ما اومدیم ...

چی بگم ..برقو هم شاید داداشت روشن کرده😬اگه باراوله این اتفاقا میفته فک نکنم چیزخاصی باشه زیرسر داداشته😂

😂😂نهه داداشم اگر کاری کرده باشه میگه کلا بعدش خودمون پاک اش کردیم کار اون نیست چون کلا خرابکاری که ...

مطمئنی؟😂بعضی داداشام خیلی ناقلان میخوان سربه سرت بزارن میگن کارمن نیست یکم بترسی😂

چی بگم ..برقو هم شاید داداشت روشن کرده😬اگه باراوله این اتفاقا میفته فک نکنم چیزخاصی باشه زیرسر دادا ...

بار اول نیست قبلا یکسری لکه های رنگی بود چند سال پیش زیر فرشها بود جایی که دسترسی بهش نداریم زیر مبل ها موقعی که فرش ها را جمع کردیم دیدیم