۰دژم۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1347 عنوان برای من. 40 بازدید | 4 پست میدونم سخته ولی تو قراره یه مرحله ی جدید و شیرین از زندگی رو تجربه کنیاینم یکی از مراحلشه دیگه ک باید بگذرونیمن ب قوی بودنت افتخار میکنمتو اونقدری قویی ک ب خودت حق گریه یا بی قراری هم نمیدادی... من بهت افتخاز میکنم کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 1403/04/01 | 21:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰دژم۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1347 من بهت افتخار میکنم ک با وجود تنهاییتم داری از پسش بر میایی تنهایی تنهایی.. بدون هیچکس و فقط خودت و خودتهمه نمیتونن این کارو کنن بدون تو خیلی پر قدرتی ک تونستی ب راحتی فقط همینجور ادامه بده کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)
۰دژم۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1347 میشه منم بهت افتخار کنم؟ چقدر مهربون🙂❤مرسی آرهمنم بهت افتخار میکنم بابت تموم سختی هایی ک کشیدی و کسی ذره ایم متوجه نشد کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)
خدایا_به_امید_توو عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 لایک منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆