2777
2789
عنوان

بچه ها تعبیر خواب بلدین?

161 بازدید | 13 پست

بچه ها معنی و تعبیر خواب تخم مرغ میدونین چیه دیشب خواب دیدم هی میرم تخم مرغ میارم مادرم میزاره تو جا تخم مرغی تموم شدنی نبود بعدشم وسط راه دو سه تاش شکست بعد تازه انقدر زیاد بود واسم اون سه تا اصلا مهم نبود

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

سلام عزیزم بارداری یا نه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آگه باردار نیستی ممکنه باردار بشی ولی یکی دو بار بارداری ات به پوچ بخوره و سقط بشه ولی بعدا بارداری خوبی داری بعد آن سقط ها در غیر این صورت برکت و پولی بهتون میرسه که مادرت هم درش سهمیه که در این بین کمی سختی هست ولی آنقدر آن سختی ها ارزش نداره در قبال برکت که بدست میارید 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام شش روز مونده به پری 

ممکنه در راه باردار شدن کمی سختی بکشی ولی بعدا بارداری خواهی داشت که ارزشش را دارد 

آگه باردار نیستی ممکنه باردار بشی ولی یکی دو بار بارداری ات به پوچ بخوره و سقط بشه ولی بعدا بارداری ...

من هفت ماه تو اقدامم عزیزم 

ان شالله هر دوش برام عالیه ممنونم که وقت گذاشتی

بزن داخل گوگل .تعبیر خواب تخم مرغ

چک کردم عزیزم چون برای ابت سیرینش نتونستم پیدا کنم اینجا نوشتم ممنونم که وقت گذاشتی

اگه قصد بارداری داری نشونه اینه اینده باردار میشی در کل خوابت خوب بوده یا اینکه رزقی بت میرسه

خیلی ممنونم که وقت گذاشتی بله هفت ماه منتظرم

من هفت ماه تو اقدامم عزیزم  ان شالله هر دوش برام عالیه ممنونم که وقت گذاشتی

اوکی عزیز در هر صورت خواب خوبی هست