2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا تهش رفتم حتی دکتر ریه...مشکل عصبی و اعصاب و فکر و استرسه

ذهنتو کنترل کن برو تو کار آرامش و بیخیالی

این تمرین تنفس رو بکن

نفس عمیق کشیدن یا تنفس شکمی به برطرف شدن تنگی نفس کمک می‌کند:

دراز بکشید و دستها را روی شکم بگذارید.

با بینی دم عمیق بگیرید، شکم را باد کنید و اجازه دهید ریه‌ها از هوا پُر شوند.

نفس‌تان را چند ثانیه نگه دارید.

نفس را به آرامی با دهان بیرون بدهید و ریه‌ها را کاملا خالی کنید.

این تمرین را 5 تا 10 دقیقه تکرار کنید.

این تمرین را می‌توانید چند بار در روز انجام دهید یا هر زمانی که دچار تنگی نفس می‌شوید. بهترین کاری کهمی‌توانید بکنید این است که آرام و عمیق نفس بکشید، نه با عجله و سطحی.

متاهل و متعهد

همیشه دارم هر ثانیه

من آسم دارم موقعیکه فعالیتم زیادباشه یامواردی که بالاگفتم توموقعیتش باشم یاعصبانیت واسترس تنگی نفس میگیرم ولی اگه همیشه داری وریه ت مشکلی نداره شایدمشکل ازقلبت باشه حتمامتخصص قلب برو

دکتر قلب میگه افتادگی میتراله از اون نیست

میتونه باشه دارومصرف میکنی؟من برای این مشکل پراپرانول مصرف میکنم تپش قلب بالاباعث تنگی نفس میشه یکی هم کم خونی وکمبودویتامین ب باعث تپش قلب وتنگی نفس میشه برای تقویت بدن وریه هات مکمل ویتامین ب واهن ومنیزیم مصرف کن خیلی تاثیرداره طوری که دکتربه من برای مشکل افتادگی دریچه ویتامین ب۱ وب۶ وب۱۲ تجویزکرد

میتونه باشه دارومصرف میکنی؟من برای این مشکل پراپرانول مصرف میکنم تپش قلب بالاباعث تنگی نفس میشه یکی ...

باشه مرسی 

پروپرانول خوردم کم نشد ضربان قلبم همیشه بالاس

ولی با خوردن بعضی چیز ها تنگی نفسم تشدید میشه

کارایی که من میکنم ب اضافه مصرف دارو ومکمل 

تمرین تنفس اینطوری که بابینی نفس میکشی ۴ثانیه طولش میدی وبادهان جمع شده بازدم انجام میدی چندین بار

قلیون نعناخیلی خوبه برای تقویت ریه داخل شیشه قلیون به جای اب عرق نعنای دوآتیشه بریزومثل قلیون بکش

پیاده روی رو ازکم شروع کن توهوای خنک مثل اول صبح یاشب بعدمدت پیاده روی روزیادکن توعملکردریه وقلب تاثیرمثبتی داره

حمام زیادنمون،اگرحمام رفتی اب زیادداغ نباشه لای درروبازبذار،کارسنگین وطولانی انجام نده،غذای سنگین نخور حجم غذات روکم کن ورم معده ورفلاکس هم باعث تنگی نفس میشه غذاهای چرب نخور چربی خون بالاهم باعث تنگی نفس میشه استرس نداشته باش موقع استرس یه لیوان آب خنک بخور ونفس عمیق بکش

عرق بیدمشک وعرق بهارنارنج برای تقویت قلب واعصاب مفیده

باشه مرسی پروپرانول خوردم کم نشد ضربان قلبم همیشه بالاسولی با خوردن بعضی چیز ها تنگی نفسم تشدید میشه

ببین چه چیزهایی باعث تنگی نفست میشه لیست کن بذارجلوی چشمت دیگه نخور شایدحساسیت یامشکل معده داری بهت نمیسازه مثل ادویه