2777
2789
عنوان

آدما میتونن؟

131 بازدید | 19 پست

آدما میتونن بیشتراز  1 بار عاشق بشن؟ 

خیلیارو دیدم بعد یه شکست عشقی دیگه به هیچکس دل نبستن

و خیلیارو هم دیدم ک صدبار دیگه عاشق شدن،  دل دادن و ازدواج هم کردن

نظرشما چیه؟ ادما چندبار تو زندگیشون عشق واقعیو میتونن تجربه کنن؟ 

:)🙂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسخره بازیه

باعشق چیه

هم طرف گفت نه بگوجهندم

اینقدربدم میادازاین زنهاکه طرف روول نمیکنند

حالاتصورکن طرف محل سگش که نمیده هیچ وقتی شماره زنه میوفته روگوشیش میگه بازاین هرزه تنهاموندزنگ زده به من

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

به کسی که میاد تو زندگیمون و باعث میشه تمام تلخی های زندگی از بین بره و یه امیدی تو زندگی داشته باشیم

بتونیم پیش اون شخص خود واقعیمون باشیم و هر دو از ته دل کنار هم آرامش داشته باشیم 

به این میگن عشق!

ربطی به اول یا آخر بودن نداره!

ممکنه بار اول تجربه ی تلخ با یه آدم بدجنس رو داشته باشیم..دختر و پسر فرق نداره

مهم اون آدمیه که اخرش میاد و همه ی تیکه های شکسته ات رو به هم میچسبونه! به این میگن عشق واقعی

🌱....Make the impossible,possible

از نظر من عشق وجود نداره و اونی ک بهش میگن عشق ی هیجان یا وابستگی عاطفی از روی ضعف شخصیتیه.. یعنی از کمبود عزت نفس، یه نفر وابستگی پیدا میکنه و فکر میکنه عشقه.. 

اما به دوست داشتن معتقدم که لحظهای و از هیجان و نیاز نیست بلکه واقعیه.. 

و آره میتونه بارها اتفاق بیفته. 

این نظر منه.. لطفا ریپلای نزنید و بحث نکنید ممنون 

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

عشق بیشتر از یه بار هم می‌تونه به وجود بیاد 

مثل کسی عشقش از دنیا می‌ره بازم فرصت عاشق شدن داره 

کسی دچار عشق اشتباهی شده بازم فرصت عاشق شدن داره

اینکه آدم فقط یه بار عاشق میشه رو قبول ندارم یه تعریف سطحی از عشقه

در حال صلح با درون💛

اصولاً عشق با وابستگی و دوست داشتن اشتباه گرفته میشه 

ممکنه فکر کنی عاشق یه نفری ولی در اصل اسم اون حس وابستگی باشه و بعدها به این نتیجه برسی

آدمای مختلفی تو زندگی میرن و میان ولی در نهایت عشق رو فقط با یک نفر میشه تجربه کرد ، کسی که با تمام وجود میتونی حس کنی که با دیگران برات خیلی فرق داره ، چیزی فراتر از دوست داشتن و وابستگیه !