2777
2789
عنوان

کم توقع بودن

249 بازدید | 12 پست

به نظرتون کم توقع بودن خوبه؟

مثلا من تا این سن که رسیدم تا حالا مستقیما هیچ چیزی از پدر و مادرم نخواستم(منظورم نیازهای روزانه نیست...)

هر چیم دارم خودشون واسم خریدن انقد که دیدن به زبون نمیارم

ولی میبینم بعضیا هی گوشی مدل بالاتر میخوان از پدر و مادرشون، ماشین میخوان یا....

چجوریه واقعا؟

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا این که تا حالا هیچی از پدر مادرت نخواستی منطقی نیست ولی اون بچه هایی که پدر و مادرشونو  مدام مجبور میکنن چیزای گرون و غیرضروری بخرن به این بهونه‌ که وظیفه‌شونه خیلی روی اعصاب منن

ندارند که نمی‌خوای ؟

یا دارند و  نمیخرند که مجبور هستی  نخوای؟

تاپیک یکی مونده به آخرم خانم هفتاد ساله بخون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

وای اره منم دقیقا اینجوریم یه موقع یه چیزی هم میخوان بخرن من میگم نمیخوام بابا مهم نیست 

با این ک بدم نمیاد داشته باشم 

ولی به نظرم این کار اشتباهه اینکه به خودت بها ندی و ارزش قایل نباشی برا خودت 

برای پدر مادر خوبه ها ولی این باعث میشه 

بی اعتماد بنفس میشی و کلا در مقابل هر کسی این انتظار رو نداشته باشی و هر کس هر جور خواست باهات رفتار کنه از همه بد تر این رفتار وقتی ازدواج بکنی بدتر یقه تو میگیره و کسی حسابت نمیکنه 

من فامیلامون دختر عمه ام اینا انقد خرج میکنه و اصلا براشون مهم نیست و همیشه هم از قبل پولدار ترن چون خرج میکنه 

لذت میبرن و قطعا زندگی های خیلی بهتری هم در آینده دارن

ولی من مثل مامان بابام گدا شدم دلم نمیاد 

والا این که تا حالا هیچی از پدر مادرت نخواستی منطقی نیست ولی اون بچه هایی که پدر و مادرشونو مدام مج ...

حالا نه که هیچی نخوام...

ولی مثلا هیچوقت به زبون نیاوردم که گوشی میخوام با اینکه میخواستم

خودشون واسم خریدن

ندارند که نمی‌خوای ؟یا دارند و نمیخرند که مجبور هستی نخوای؟تاپیک یکی مونده به آخرم خانم هفتاد ساله ...

هیچکدوم تقریبا

ولی خب مسلما خریدن چیزای گرون فشار وارد میکنه

سعی میکنم درکشون کنم پس خواسته هامو نمیگم

نه. همیشه حقت خورده میشه. تو دنیای حیوانات اون جوجه ای که بیشتر جیغ میزنه و طلبکارها مادر پدره بیشتر بهش غذا میدن. تو زندگی آدما هم همینه اونی که پرتوقع هست و بی اعصاب پدر و مادر هی بهش میرسن تا مبادا پسر یا دخترشون بهشون بر بخوره. تو زندگی همسرم دقیقا اینجوری هست. وای وای از خواهرشوهر اولی ام که همش دنبال اینه که از پدر و مادرش ی چیزی بگیره. همسرم در عوض بی سیاست و مهربون. چون میدونن هیچ وقت ازشون دست نمی‌کشه هرجور بخوان رفتار میکنن

هیچکدوم تقریباولی خب مسلما خریدن چیزای گرون فشار وارد میکنهسعی میکنم درکشون کنم پس خواسته هامو نمیگم

پس انداز داشته باش ماهیانه ازشون بگیر 

اینطوری هم به اونا فشار نمیاد هم اینکه شما به خواسته هاتون می‌رسید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وای اره منم دقیقا اینجوریم یه موقع یه چیزی هم میخوان بخرن من میگم نمیخوام بابا مهم نیست با این ک بدم ...

🥲🥲🥲

آره واقعا نه افراط خوبه نه تفریط