2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ما مردات دوست داریم توپر

سلیقه ها فرق میکنه ، نامزد من پر دوست نداره

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
من ساعت شنی دوست دارممیشه بگید با این انداره ها چه اندامی دارم؟❤دور سینه ۸۶ دور باسن ۹۷ و دور کمر ۶۶

قد و وزن هم مهمهم پسرم لاغرم مثل اید های کره ام اما دوست ندارم می خوام چاق بشم 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
من ساعت شنی دوست دارممیشه بگید با این انداره ها چه اندامی دارم؟❤دور سینه ۸۶ دور باسن ۹۷ و دور کمر ۶۶

تقریب‌ گلابی

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

نه نظر خود ما دخترا مهمه پسرا رو ول کنید اونا همچی میپسندن😂

اخه مردا اینطوری نسیت بگید یه نوع هست فرم بدن که همه پسرا دوست دارند رد خور نداره 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

فک کنم کلا مردا توپر دوس دارن 

من خودم لاغر میپسندم ولی نه اسکینی شدید خودم ۱۶۷ام و ۵۶ کیلو میخوام یه خورده بدنم عضله ای بشه میخوام برم باشگاه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

فک کنم کلا مردا توپر دوس دارن من خودم لاغر میپسندم ولی نه اسکینی شدید خودم ۱۶۷ام و ۵۶ کیلو میخوام یه ...

عضله سازی برای لاغرا خیلی سخته ولی در نهایت خیلی قشنگ میشه اندامشون