2777
2789
حسم میگه ۸۰ درصد قبولی

شخص خاصی که توذهنم هستش بهم زنگ میزنه؟ 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
حسم میگه بله احتمالا یه مدت دیگه یه نفر شاید بیاد که بتونه خوشبختت کنهخوشبخت میشی عزیزم حس میکنم ارا ...

گلم ف کمکم میکنه مقدار پولی ک ازش خواستم

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حسم میگه بله احتمالا یه مدت دیگه یه نفر شاید بیاد که بتونه خوشبختت کنهخوشبخت میشی عزیزم حس میکنم ارا ...

کلا در کل ازدواج مجدد دارم که مقبولم باش؟و اینکه ب زیبایی وتناسب اندام میرسم از خودم بدم نیاد خیلی داغون شدم.

کلا در کل ازدواج مجدد دارم که مقبولم باش؟و اینکه ب زیبایی وتناسب اندام میرسم از خودم بدم نیاد خیلی د ...

حس میکنم بخاطر مشکلاتی که پیش اومده اعتماد بنفس و اون چیزی که بودیو از دست دادی خیلی فکرت درگیره ایندست بخاطر ضربه هایی که خوردی

بله میرسی فقط روحیتو یکم زنده کنم انرژی منفی زیاد دورته گلم ✨

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍
حس میکنم بخاطر مشکلاتی که پیش اومده اعتماد بنفس و اون چیزی که بودیو از دست دادی خیلی فکرت درگیره این ...

اره داغون شدم.  اوکی میشم؟