2777
حسم میگه اره 🥲

اییی😂😍حس کلیت نسبت به خودم چجوریه؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا ویژگیامو بگو

مهربونی ، طبیعتو دوست داری ، تقریبا روشن فکری ، کمی درگیر اینی که ایندت قراره چی بشه ،۷۰ درصد مواقع توی فکر فرو میری

درست گفتم

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍
حسم میگه دختر عجولی هستی ولی خوبی مهربونی ویژگای خوبت زیاده

درست گفتی😁مرسی عزیزم...یه سوال دیگه من امسال چی قبول میشم؟رشتم تجربیه

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
مهربونی ، طبیعتو دوست داری ، تقریبا روشن فکری ، کمی درگیر اینی که ایندت قراره چی بشه ،۷۰ درصد مواقع ...

اره.حالا بگو‌دلبرمجدد ازدواج دارم خوشبخت میشم؟ایندم روشنه؟ لطفا بگو حس خوشبختی در اینده تجربه میکنم.خیلی دلم میخواد زیبا وبهترین خودم بشم ایا میشم؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
من رو راست حسی که دارمو میگمحسم میگه باید زیاد تلاش کنی تلاش کنی قبول میشی

تلاشمو میکنما ولی واقعا دیگ خستم ....

دانشگاه حقوق میخام

ولی امیدی به قبولیش ندارم 💔

غم و اندوه...

اره.حالا بگو‌دلبرمجدد ازدواج دارم خوشبخت میشم؟ایندم روشنه؟ لطفا بگو حس خوشبختی در اینده تجربه میکنم. ...

حسم میگه بله احتمالا یه مدت دیگه یه نفر شاید بیاد که بتونه خوشبختت کنه

خوشبخت میشی عزیزم حس میکنم ارامش میگیری ✨

حسم میگه ۸۰ درصد قبولی

حست قویه واقعا❤تشکر جانم

تلاشمو میکنما ولی واقعا دیگ خستم ....دانشگاه حقوق میخامولی امیدی به قبولیش ندارم 💔

حسم میگه بخوای میتونی 

فردی هستی که یه عالمه خوندی ولی دیگه خسته شدی ازین روال