2777
2789
نفخ معده برای من تبدیل به یه معضل شده تو زندگیم کاش درمان داشت

بین گاز معده و روده خیلی تفاوت هست، اگر آروغ زیاد بزنید گاز معده، اگر بشکل بد بو باشه از روده‌ست، اگه گاز زیاد روده باشه احتمال بیماری sibo هست،
کپسول کربوگل برای نفخ بسیار مفیده و حذف غذاهای نفاخ

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که نفخ شدید سندروم روده دارم که سال هاست خوب نشدم چند تا دکتر فوق تخصص رفتم فرقی نکردم چقدر دارو گیاهی و شیمیایی خوردم آبروم رفت هر جا رفتم دو ساله سر کار دیگه نمیرم     

من که نفخ شدید سندروم روده دارم که سال هاست خوب نشدم چند تا دکتر فوق تخصص رفتم فرقی نکردم چقدر دارو ...

سیاهدانه رو امتحان کردید

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
اره با عسل خوردم فایده نداشته

نه شکم رو با روغن سیاهدانه ماساژ بدی

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
تاثیر داره??

تو یه نسخه طب سنتی میگه تاثیر داره

ولی میگه بین ۴۰ تا ۶۰ روز درمان طول میکشه و این مدت نباید سردی بخوری