arezo993 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1579 عنوان ارتودنسی 113 بازدید | 2 پست سلام ی دکتر ارتودنسی خوب ک ک اهواز باشه کسی سراغ نداره دندونام خیلی نامرتبه در ضمن هزینشم مناسب باشه آخه پول کافی ندارم لطفا اگ کسی سراغ داره بگید ممنون ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 1403/04/01 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پانیذ_اینروزا عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 680 شوشتر فکی ۲٠ تومن بیا شوشتر بهتره قیمتاخدمم ارتودنسی کردم
صدام_کن_فاطیمااا عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 86 پیدا کردی به منم خبر بده به تاپیکم هم سر بزناهواز بیشتر دکترهاش خوبن من چون اشناهم رفتن بین فیض بخش و شامحمدی موندمالبته فیض بخش قیمتش مناسب تره اما رو نوبت دهی حساسن گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ♥️🍃. امیدت فقط به خدا باشه 🌱. اون همه کاره اس🙃🫀.