mahlish مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 340 عنوان بچه ها رزماری 71 بازدید | 10 پست خوشگلا رزماری جوشوندش بعد از چند وقت جواب میده؟برای ریزش مو بعد مثلا هفته ای سه بار میرم حموم هر سه بارو بزنم جوشونده رو؟ 1403/04/01 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hozinam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1336 من روغنشو با نارگیل میزنم زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
mahlish مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 340 من روغنشو با نارگیل میزنم موهام چربه روغنش ب سرم نمیسازه
hozinam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1336 موهام چربه روغنش ب سرم نمیسازه اها من خشکه زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
hozinam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1336 موهات براق و نرم شدن باهاش یا نه چجور میزنی من اره خیلی خوب بود برام.دو ساعت قبل حموم میزنم به ریشه موهام و ساقه بعد سرمو میبندمگاهیم یه تخم مرغی قاطیش میکنم ولی با تخم مرغ کمتر میزارم بمونه زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
hozinam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1336 موهات خشکه ارگان هم خوبه برات ها ارگان از این مدلاست ک بعد حمومع من خیلی بدم میاد موعام چرب باشه اینم چون قبل حمومع اوکیم باهاش زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
kapitanam عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 3267 من اره خیلی خوب بود برام.دو ساعت قبل حموم میزنم به ریشه موهام و ساقه بعد سرمو میبندمگاهیم یه تخم مر ... اینجوری که باید با سطل روغن بخرم😅
hozinam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1336 اینجوری که باید با سطل روغن بخرم😅 نه بابا چه خبره .من از روغن گیریا میگیرم بعد اندازه انگشت اشارمه بعد هر کدوم به مساوات باید باشه یعنی اگر یه قاشق نارگیله یه قاشق رزماری .بعد یه چربی باید باشه نه که خیس از روغن باشه روغن بچکه زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
kapitanam عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 3267 نه بابا چه خبره .من از روغن گیریا میگیرم بعد اندازه انگشت اشارمه بعد هر کدوم به مساوات باید باشه یعن ... مرسی گلم امتحانش میکنم حتما