2777
2789
عنوان

هفته قبل پیش یکی فا‌ل گرفتم . . .😶

131 بازدید | 9 پست

احساس میکنم خیلیی سنگینی افتاده روم

بهم گفت توی خونتون انرژی مسدود دارید

خونه رو تمیز کنید . . .

مامان من هر رزو صبح جارو میزنه همه جارو کابینت و میز و دستمال میکشه طی میکشه همیشه خونمون تمیزه

ولی اتاق من یکمی به هم ریخته بود پاشدم تمیز کردم گفت که پنجره رو باز بزارین و اسپند دود کنید این حرفا 

انجام دادم یکم بهتر شدم

یه هفتس هیچ کاری نمیتونم بکنم ، خیلیی کسلم🤦🏻‍♀️

😐😂بگم غلط کردم؟بار اولم بود اخه فقط جهت تجربه میخاستم اونکار رو انجام بدم

یعنی بخاطر فا‌ل بوده یا بخاطر چیز دیگه ایه؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر فـال نیست مگه اینکه دعا نویس بوده باشه. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

فـالگیر های واقعی با انرژی دور و بر سرو کار دارن نه اینکه هرچیزی ببینن تفسیر کنن. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
بخاطر فـال نیست مگه اینکه دعا نویس بوده باشه.

چندروزپیش بزام ف   ا    ل نگرفتی میشه الان لگیری لطفا

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
عزیزم من انرژی خوانی میکنم دفع سنگینی و آسترولوژی خواستی درخواست بده

خصوصبتون میشه جواب بدید یکماه منتظر جوابتون هستم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
چندروزپیش بزام ف ا ل نگرفتی میشه الان لگیری لطفا

تموم شد دیگه💙

تموم شد دیگه💙

😭😭