2777
2789
عنوان

😢😢چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 66 پست
خانوادش منوبرهمسرم انتخاب کردن امانمیدونم این رفتاراشون ینی چی

بلاخره شوهرت که تورا پسند کرده مردا رو با مهربونی وسیاست میشه رام کرد البته از مشاور کمک بخواهی خیلی بهتره یا کتاب در مورد سیاست های همسرداری بخون

زندگی به من آموخت"که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا نمیرین سر خونه زندگی خودتون ؟ اونجوری خیلی بهتره

پول نیس هرچی بوددادب مغازه ک ی کاربازکنه ی مقدارم برخریدوفروس ماشین ی مقدارم برماشین گذاست شریکی ماشین بخرن بادوستش کارکنن بقیه پس اندازشم بازماشین زیرپاشه.ازاینورم میگه بااین وضع اخلاق جشن نمیگیرم 😔😔😔

اين عذر خواهي اول خيلي مهمه اول تو عذر خواهي كني الان تا آخرين روز زندگيت بايد سواري بدي و موتاه بي ...

دقیقاهمین😔😔😔الانم خیلی دخالت میکنن توزندگیمون اگ اونانبودن .ازدل همسرم درمیاوردم.وقتی کنارهمیم دونفرخیلی خوبیمااماتامیادنزدیک خانوادش اخلاقش عوض میشه میریم مسافرت کم نمیزاره انقدرخوش میگدره ازهرلحاظ بهمون گیرنمیده کاری نداره بهم اماتامیایم خونه یهوتغییرمیکنه 😔😔

انشالله که اصلاح بشن ولی اگه بخوان اینجوری ادامه بدن اگه عروسی بگیری بهتر که نمیشه بدتر هم میشه اگه میبینی واقعا فایده ای نداره و درست بشو نیستن الان تمومش کنی خیلی بهتره 

دقیقاهمین😔😔😔الانم خیلی دخالت میکنن توزندگیمون اگ اونانبودن .ازدل همسرم درمیاوردم.وقتی کنارهمیم دو ...

عزیزم منم همه شرایط های توروداشتم.نزار اگه فردا رفتید سر زندگیتون ..از زمان عقد و نامزدی خاطره بد برات بمونه..باشوهرت قهر نکن عادتش میشه از داشت در بیار. ی جوری

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
عزیزم منم همه شرایط های توروداشتم.نزار اگه فردا رفتید سر زندگیتون ..از زمان عقد و نامزدی خاطره بد بر ...

از دلش در بیار

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
عزیزم منم همه شرایط های توروداشتم.نزار اگه فردا رفتید سر زندگیتون ..از زمان عقد و نامزدی خاطره بد بر ...

ی کاری نکنید فردا بشینید حسرت الان بخوری. دوران عقد ونامزدی دیگه تکرار نشدنیه ..بخوبی استفاده کن ازش.منم 7ماه عقد بودیم.وک اگه پای خانوادش نوزندگیمون نبود بهترین لحظات زندگبمون بود وباهم عالی بودیم . از کنار هم بودن سیر نمی شدیم ..ولی حیفه قدرشوبدون

از دلش در بیار

باید قلقشو بدونی .ی کاری کن تودلش جا کنی ..نزار دیگران براش مهم باشه ..باهاش باحوصله حرف بزن.بگو منم زنتم تو اگه جای من باشی .میای باخانواده من ک بهت بی محلی میکنن معذرت خواهی کنی .بجای این ک اونا بیان منم مثل تو غرور دارم ادمم.نزار بی ارزش بشم