2777
2789
عنوان

😢😢چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 66 پست
تحت هیچ شرایطی کوتاه نیا اگه از الان وا دادی دیگه تا اخر عمرت همین آشه و همین کاسه بعدشم نزار شوهر ...

الان چیکارکتم بنظرتون بااین حرفی ک بهم گفته معذرت خاهی کن .دلم میخادزودتموم بشه😭😭😭😭قهرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينقدر بدم مياد از اين خانواده ها كه الكي گارد ميگيرن چه برا عروس و يا داماد بابا اينو بايد بزرگترا ...

انقدردلم میخاس باخانواده همسرم رابطه صمیمی داشته باشیم ک نشدبخداهمش ب همسرم گوش زدمیکنم هواشونوداشته باشه کوتاهی نکنه امااوناچی اونادشمنن بامن😭

خانواده ات چی میگن?

چیزی نگفتن حرفی بهشون نمیگم گفتنیم میگن مداراکن درس میشه تازه اولشه یکم روخانوادش حساسه بابامم میگه منم اینجوری بودم تاعروسی گرفتیم کلی تغییرکردم البته پدرمن اصلااین حرفارونمیزدمیگفت احترام خانوادموداشته باش کمک حالشون باش همین

باید قلق شوهرت دستت بیاد  زمان میبره

😭😭اصلاازعیدزندگیم خورده بهم😔😔ی چیزایی دیدم همه میگن طلسمه ودعاس گه گاه میگم نکنه راسته ماهم ک خیلی دشمن وبدخواه داریم چشم دیدنمونوندارن بخدا

همیشه اینکارومیکنن میرم خونشون ن حرفی میزنن ن چیزی اگ بجای ظرف شستن کاردیگه کنم تیکه بارم میکنن هرجا ...

آخی عزیزم😕 پس با شوهرت صحبت کن اونم خیلی آروم ومهربون البته شوهرت خسته نباشه ها وبگو اگه تو منو پسندیدی پس سلیقه ی تو هستم وخانوادت باید سلیقتو بپذیرن واگه به من احترام بزارن به تو احترام گذاشتن و به قول قدیمیا اگه شوهرت باهات دوست باشه ودنیا باهات دشمن خیالت راحت ولی اگه دنیا باهات دوست باشه وشوهرت دشمن فایده نداره

زندگی به من آموخت"که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست"
آخی عزیزم😕 پس با شوهرت صحبت کن اونم خیلی آروم ومهربون البته شوهرت خسته نباشه ها وبگو اگه تو منو پسن ...

خانوادش منوبرهمسرم انتخاب کردن امانمیدونم این رفتاراشون ینی چی

😭😭اصلاازعیدزندگیم خورده بهم😔😔ی چیزایی دیدم همه میگن طلسمه ودعاس گه گاه میگم نکنه راسته ماهم ک خی ...

عزیزم چرا نمیرین سر خونه زندگی خودتون ؟ اونجوری خیلی بهتره