2777
2789
عنوان

😢😢چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 66 پست
عقدیم

عزیزم حتمااااا برو مشاوره. خیلی از مشکلات رو تو عقد با یه مشاوره می شه حل کرد ولی بعد از عروسی خیلی مشکل تر می شه 

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولااولش مردهارو خانوادشون حساس هستند بعد کم کم بهتر میشن شما هم سعی کن با سیاست رفتار کنی در مقاب ...

من الان چیکارکنم برم معذرت خاهی منم ادمم اونابی احترامی میکنن ج سلام منوبزورمیدن خاهرکوچیکاش تامن سللم ندم اوناسلام نمیدن همچین کوچیکم نیستنا۱۹ساله و۲۲ساله هستن😔یبارشوهرنمیگه این چ وضعشه چراشماباهاش اینطوررفتارمیکنیدبهش میگم میگه توازکجامیدونی نمیگم.اماجدیدمیگه اوناهرکاری کنن بازخانوادمن

سربی محلی خانوادش بحثمون شد۲۰روزی میشه قهریم اونم کلی بدوبیراه بهم گفتم

از خانوادش نری معذرت خواهی کنی ها

حالا خودش یه چیزی ، ولی خانوادش اصلا ، تحت هیچ شرایطی خودتو کوچیک نکن

از خانوادش نری معذرت خواهی کنی ها حالا خودش یه چیزی ، ولی خانوادش اصلا ، تحت هیچ شرایطی خودتو کوچیک ...

ن نمیرم بهشن گفتم گفتم اوناباهم بدرفتاری کردن ن من برگشت گفت مغروری منودوس نداری زندگیمونودوس نداری

اينقدر بدم مياد از اين خانواده ها كه الكي گارد ميگيرن چه برا عروس و يا داماد

بابا اينو بايد بزرگترا به كوچيك ترا ياد بدن كه با تازه وارد تَو خانواده صميمي باشن 

عزيزم اگه كم محلي از اونا شروع شده زير بار حرف زور نرو اما ميتوني بجا معذرت خواهي قشنگ بهشون دليل رفتارت رو بگي بدون هيچ رودروايسي 

گر نگهدار من آنست كه من ميدانم  شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد
ن نمیرم بهشن گفتم گفتم اوناباهم بدرفتاری کردن ن من برگشت گفت مغروری منودوس نداری زندگیمونودوس نداری

تحت هیچ شرایطی کوتاه نیا

اگه از الان وا دادی دیگه تا اخر عمرت همین آشه و همین کاسه

بعدشم نزار شوهرت انقدر قهر بمونه ، اصلا نزار کار به قهر برسه ، یکم سیاست داشته باش ، انقدر بهش محبت کن و نازشو بکش که بهت وابسته شه ، بعدش میبینی دیگه کم کم این حساسیتاش نسبت به خانوادش از بین میره .منو شوهرمم توی دوران نامزدی و عقد خیلی ازین بحثا داشتیم ، منم عین شما قهر و لجبازی و ...ولی یه مدت روشمو عوض کردم ، الان بدون اجازم هیچکاری نمیکنه ، جوریه که من یه ساله با خواهرش قهر و قطع رابطه ام ، شوهرمم پاشو نزاشته خونه خواهرش بخاطر من، شما هم بجای این قهر و اعصاب خورد کنی ها با سیاست پیش برو

چرا بی محلی کردی؟ ازشون خطایی سرزده؟واقعا سخته از خانواده شوهر عذر خواهی کردن ولی ببین میتونی به خاط ...

همیشه اینکارومیکنن میرم خونشون ن حرفی میزنن ن چیزی اگ بجای ظرف شستن کاردیگه کنم تیکه بارم میکنن هرجامیشینن میگن کاش خاستگاری یکی دیگه رفته بودیم توعمرش یباربهم نگفته عروسم اونموقع ازهمسرم شنیدم رفتن قبل من خاستگاری مامانه همچین عروسم عروسم میکرده یبارم همسرم پیش مامانش گفت مامانشم دیدم هی تفره رفت من کی اینجوری کردم 😔😔مگه من چیم ازاون دختره کم بودهم قیافم ازاون بهتره هم حجابم طرف روزخاستگاری میگن جوری لباس پوشیده بودک چاک سینشم بیرون بوده ازاون ادمای خیلی جلف بوده میگن