2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 86 پست
اگه شرایط مالیتون خوبه حتما ارایشگاه ببرینش غصه نخوره

شرایط مالی مون خداروشکر خیلی خوبه ولی دخترم استایل خودش اینجوریه که مامان می‌خوام ساده و شیک باشم. کلا ی حس اعتماد به نفس میده و خوشش نمیاد خیلی چیتان پیتان کنه.

فکر نمیکنم اینقدر بشه موهاش،بیشتر ی تزئینی واسه جلوی موهاش می‌خوام از موهای ساده بدش میاد. راستش یکم ...

اگه ب اجزای صورتش میاد ارع خوبه 

وای من دخترم ۳ سالشه همسرمم رو دخترم حساسه ابروهای دختر منم پیوستس قطعا منم تو آینده مث شما باید خودم تو ۱۴ سالگی ابروهاشو و دارم😂

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ب اجزای صورتش میاد ارع خوبه وای من دخترم ۳ سالشه همسرمم رو دخترم حساسه ابروهای دختر منم پیوستس ق ...

نمی‌دونم باید چک کنیم ببینیم میاد یا نه. اگه نشه بخاطر اعتماد به نفس خود دخترمم شده همسرمو راضی میکنم برشون داریم

ببرش ارایشگاه موهاشو باز مدلی کرلی درست کن 

اگه اهل میکاپه خط چشم و رژ و ریمل کافیه 

اگه اهلش نیست یا بهش نمیاد یه رژ و ریمل کافیه 

لباسشم ک اگ حجاب مهم نیست لباس عروسکی کوتاه بگیر 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ممنونم

میدونی اسی مامان من هیچوقت به فکر من نبود بچه بودم همه جا من با لباس پاره و خراب خونه بودم هرگز بهم اهمیت نمیداد وقتی خوندم برا دخترت میخوای یه خاطرات تلخی یادم اومد 

مادری مردن اصلا سخت نیست 

خیلیم قشنگه 

به شرطی ک مادر باشی 

مادر من برای یه قدمم برنمی‌داشت و الان کلی سفسطه میکنهبگذریم شاد باشی خوش لگذره🌹😍

موهاش یکم از گردنش پایین تره. موهای خرمایی داره بالاش لخته پایینش مواج. باز باشه یا مدل خاصی ببندم؟ ...

بببن اگه میتونی براش یه سرهمی مناسب و قشنگ بگیر براش آرایش هم ملایم و دخترونه تو آرایشگاه بگی خودشون می‌دونم چیکار کنن موهاشو اگه میتونی تو خونه اگه هم نمیتونی تو آرایشگاه بگو اتو بکشن

اگه مشکلی با کاشت ناخن نداری ببر یه کاشت کوتاه بزنن براش یه تل یا گل سر مینیمال و خوشگل بخر براش ادکلن هم اگه بوی خوب با ماندگاری بالا داره بهش حتما بگو بزنه یا اگه هر نیم ساعت یبار بوش میپره با خودتون ببرید هر چند وقت یکبار یواشکی بزنه 

البته واسه من بوی طرفی که باهاش هم صحبت میشم یا مثلاً توی عروسی میرم باهاش خوش و بش و احوالپرسی میکنم اهمیت داره که بوی خوب بده 

اینکه ادکلن بزنه یا نه هم به خودتون باز بستگی داره 

لخت براشینگ چیه شرمنده من سر درنمیارم😂

منظورم اینه لخت شلاقی بریزه دورش نهایت فر یا دم اسبی 

شینیون مناسب دختر های نوجون نیست 

میکاپ هم درحد کرم پودر ساده و رژ لب ملیح و رژ گونه و خط چشم و ریمل باشه همین 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
دخترم لاغره

والله عزیزم دختر۱۴ساله ارایش نمیخواد همون سادگی صورتش جذابه لباس هم یه کراپ شلوار موهاشم ساده چه اسراری دارید دخترتونو مثل دختر بچها ارایش کنید مدل بزنید به موهاش

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بببن اگه میتونی براش یه سرهمی مناسب و قشنگ بگیر براش آرایش هم ملایم و دخترونه تو آرایشگاه بگی خودشون ...

بادی اسپلش جین میس رو خیلی دوست داره کلا هرجا میری تو اتاقش یدونه از اینا داره یا قلمی یا بزرگش خیلی از این برند خوشش میاد. بوی خوبی هم داره و از لحاظ بهداشت دهان و دندان اینقد نفس این بچه خوشبوئه دلت میخواد همش باهاش حرف بزنی و نفس بکشه. سرهمی یا کت و شلوار و موندم و کفش هم نمی‌دونم چه مدلی بگیرم اسپرت یا پاشنه بلند. فکر میکنم ال استار هم قشنگ باشه ولی پاشنه بلند هم زیباست... می‌خوام ببرم ژلیش کنم  براش پلی نمی‌دونم چه مدلی مناسب رنگ پوستشه و اینکه برای موهاش هم خودم میتونم تو خونه انجام بدم ولی نمی‌دونم چه مدلی مناسبشه. آرایش و اینام دخترم اهلش نیست و کلا عاشق روتین پوستیه و پوستش خیلی خوبه اما دلم میخواد یکم آرایش کنه تا بفهمه چقدر زیباست

والله عزیزم دختر۱۴ساله ارایش نمیخواد همون سادگی صورتش جذابه لباس هم یه کراپ شلوار موهاشم ساده چه اسر ...

عزیزم این حرفاتون اشتباهه. دختر من خیلی صورت زیبایی داره و تو طبیعی ترین حالتشم جذابه ولی اینکه من بخوام یکم به دخترم حال و هوا بدم ایرادی داره؟ خدا اینهمه موهای زیبا به دخترم داده من عاشق اینم موهاشو تو حالت های مختلف ببینم و از زیبایی دخترم فیض ببرم اصلا هم ربطی نداره که مثل دختر بچه ها بنظر برسه یا هرچی چون من خودم هر روز موهاشو مدل میزنم و لذت میبرم. مگه دل ندارن نوجوونا؟ مگه مدل مو ایرادی داره؟ 

منظورم اینه لخت شلاقی بریزه دورش نهایت فر یا دم اسبی شینیون مناسب دختر های نوجون نیست میکاپ هم درحد ...

نه بابا شینیون نه مدل های ساده ولی چشم نواز. کرم پودر و اینا نیازی نیست پوست خودش خوبه فکر‌کنم یکم هایلایت رو استخون گونه اش و یه سایه ملیح و لیپ گلاس خوب باشه با فرمژه. خوبه همین حد؟