2777
2789
شرمنده قصد توهین نداشتم

خانوم محترم همه انسانیم هم من انسانم هم تو اینقدر منفی فکر نکن که اومدم اینجا مخ دخترا رو بزنم یا گند کاری انجام بدم فقط خواستم ببینم کسانی که شرایط منو دارن چه کار میکنن خودت اگه مدت طولانی بیکار باشی این شرایطو درک میکنی

خانوم محترم همه انسانیم هم من انسانم هم تو اینقدر منفی فکر نکن که اومدم اینجا مخ دخترا رو بزنم یا گن ...

چند سالته رشته چی خوندی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا شغل ندارین ؟هزینه های زندگی تون رو از کجا میارین؟

تو جامعه ما داشتن شغل و درامد بالا اصلا ربطی به تحصیلات نداره خواهر من دیپلم داره ولی درامدش خیلی بالاس ،الان شغل هایی مثل تعمیر لوازم خونگی یا تعمیر کولر گازی یا ابی یا تعمیرات ماشین درامد خیلی بالایی داره ۲یا ۳سال برین کار یاد بگیرین و حرفه ای بشین پول مارو میکنید

انشالا که خوشبخت باشی و شوهرت هم خودشو اصلاح کنه

در راه طلاقم برای این دعا دیگه خیلی دیره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
۲۳ مهندسی مکانیک

خب دنبال کار باش از قدیم گفتن جوینده یابنده است ها

[QUOTE=343656401]خدا خودش کمکت کنه [/QUOانشالله

هر روز دارم می‌گردم ولی کرمانشاه متاسفانه بازار کاریش خیلی خرابه🫤

آها شما که میگی مهندسی مکانیک خودتون نمی‌تونید مغازه بزنید کار رو شروع کنید

کلا شغل ندارین ؟هزینه های زندگی تون رو از کجا میارین؟تو جامعه ما داشتن شغل و درامد بالا اصلا ربطی به ...

بله تازه فارغ التحصیل شدم شغل مرتبط با رشته نیست منظورم کارای دولتی یا حتی شرکت‌هاست  چون خیلی درس خوندم حیفم میاد زحماتم همش از بین بره

وگرنه کارای   فنی رو میشه یاد گرفت ولی اولویت کار مرتبط به رشت هست

آها شما که میگی مهندسی مکانیک خودتون نمی‌تونید مغازه بزنید کار رو شروع کنید

اون از طریق فنی حرفه ای هست که پروانه کار رو بعد از کارشناسی بهت میده من برم الان باید با مدرک فوق لیسانس شاگردی کنم🫤😔

اون از طریق فنی حرفه ای هست که پروانه کار رو بعد از کارشناسی بهت میده من برم الان باید با مدرک فوق ل ...

آها انشالله درست میشه حالا شرکتی چیزی نیس بری