2777
2789

اره بابا اونقد بیکاری با کاربری خانم اومدی 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
من لیسانس حدود 7سال بیکار بودم داغون شدم جدیدا آنلاین شاپ زدم سرگرمم

ای بابا واقعا تحملش سخته من درسم خیلی خوب بود المپیادی یه بار رتبه آوردم اصلا فکر نمیکردم آخرم ابن طور بشه😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا واقعا تحملش سخته من درسم خیلی خوب بود المپیادی یه بار رتبه آوردم اصلا فکر نمیکردم آخرم ابن ط ...

الان همه بیکارن فقط با پارتی میشه کار کرد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اره بابا اونقد بیکاری با کاربری خانم اومدی

خانم محترم زخم زبون نزن خانم آقا نداره خواستم ببینم کسایی که بیکارن چ کار میکنن و چه طور باهاش کنار میان برای دوستی اینجا نیومدم خیالت راحت

خانم محترم زخم زبون نزن خانم آقا نداره خواستم ببینم کسایی که بیکارن چ کار میکنن و چه طور باهاش کنار ...

منم نگفتم خانم آقا داره گفتم چرا با کاربری خانم اومدی نه بابا شما همتون سر و ته یه چیزین هیچ کدومتون با هم فرقی ندارین

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
منم نگفتم خانم آقا داره گفتم چرا با کاربری خانم اومدی نه بابا شما همتون سر و ته یه چیزین هیچ کدومتون ...

کاربریش که اسم مردونه ست زده هم مرد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

[QUOTE=343651660]منم نگفتم خانم آقا داره گفتم چرا با کاربری خانم اومدی نه بابا شما همتون سر و ته یه چیزین هیچ 

باشه توخوبی ناراحتی از تاپیک برو بیروت کسی مجبورت نکرد خودت اومدی حرفم داری رو که رو نیست ماشالاا🧏🧏

[QUOTE=343651660]منم نگفتم خانم آقا داره گفتم چرا با کاربری خانم اومدی نه بابا شما همتون سر و ته یه ...

میرم ولی خب امثال شما ها ریده تو زندگی دخترا

زیاد خودتو مقدس جلوه نده اتفاقا امثال تو از همه بد ترن زیاد جانماز آب نکش حد خودتم بدون

اره بابا ما از همه بدتریم شما مردا همینین حرف تو گوشتون نمیره 

اره بابا ما از همه بدتریم شما مردا همینین حرف تو گوشتون نمیره

شوهرت طلاقت داده ؟؟؟ یا از زندگیت راضی نیستی زورشو میخوای  سر من پیاده کنی؟؟؟ من خودم از زندگی ناراحتم

درضمن از مردا خوشت نمیاد باهاشون حرف نزن فدایت شوم که برات ننوشتم خودت اومدی منم راهنمایی خواستم ببین تو بحثو به کجا میکشی

شوهرت طلاقت داده ؟؟؟ یا از زندگیت راضی نیستی زورشو میخوای سر من پیاده کنی؟؟؟ من خودم از زندگی ناراح ...

شرمنده قصد توهین نداشتم

شوهرت طلاقت داده ؟؟؟ یا از زندگیت راضی نیستی زورشو میخوای سر من پیاده کنی؟؟؟ من خودم از زندگی ناراح ...

نمیدونم یه کاری کرده که دیدم به همه مردا بد شده فکر میکنم همشون نامردن معذرت میخوام از شما من شرمنده حرفام دست خودم نیست