2777
2789
عنوان

راهکار بدید

61 بازدید | 10 پست

سلام ، من عاشق پسری شدم که من اونو دیدم اما اون منو ندیده ، بهش پیام دادم و باهاش در مورد کارش صحبت کردیم ، خیلی رسمی بعدش هم دیگه ازهم بی‌خبر موندیم. الان به سرم زده برم محل کارش تا منو از نزدیک ببینه ، مطمئنم احساسش نسبت به من تغییر می‌کنه, این کارو بکنم یا نه ؟

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

چه دلیلی داره بری محل کارش ؟ دلیل موجهی داری واسه اینکار یا ففط میخوای لری ببینه ؟ اگه بدون دلیل میری و یهویی اون فک میکنه اویزونشی

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نکن. اون باید تو رو بخواد نه تو اونو. صبر کن ببین بهت علاقه نشون میده یا نه. خودتو سبک نکن. بزار ارزشتو بدونه. البته میتونی ازش تعریف کنی و بهش یسری چراغ سبز بدی اما اگه دیگه پیگیرت نشد ولش کن. بازهم آدم هست که تو ازشون خوشت بیاد و برای بدست آوردنت تلاش کنن

چه دلیلی داره بری محل کارش ؟ دلیل موجهی داری واسه اینکار یا ففط میخوای لری ببینه ؟ اگه بدون دلیل میر ...

دلیل موجه دارم عزیزم ، همکارمه

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

نه نکن. اون باید تو رو بخواد نه تو اونو. صبر کن ببین بهت علاقه نشون میده یا نه. خودتو سبک نکن. بزار ...

وقتی منو ندیده چطور ممکنه منو بخواد!!!!!

پس برو

فکر میکنم چهرم به قدری خوب هست که ازم خوشش بیاد، البته اگه کسی تو زندگیش نباشه ، در هر صورت اگه نرم بعدا پشیمون میشم

فکر میکنم چهرم به قدری خوب هست که ازم خوشش بیاد، البته اگه کسی تو زندگیش نباشه ، در هر صورت اگه نرم ...

کار خوبی میکنی ، برو ، یا میاد جلو یا نمیاد دیگه 

کار خوبی میکنی ، برو ، یا میاد جلو یا نمیاد دیگه

آره ،باورت نمیشه از وقتی دیدمش نه خواب دارم نه خوراک، نه حوصله هیچ کاری رو دارم ،افسرده شدم اصلا

آره ،باورت نمیشه از وقتی دیدمش نه خواب دارم نه خوراک، نه حوصله هیچ کاری رو دارم ،افسرده شدم اصلا

اخیی عزیزم ، انشالله اونم بیاد جلو 🥰