2777
2789
عنوان

ما دختر ها .....

219 بازدید | 12 پست

ازین ویژگی هم نسلام که ینفرو میندازن وسط مسخره اش میکنن و دستش میندازن تا خوش بگذره و بخندن حاااالم بهم میخوره .

حالا بخاطر اینک طرف یا اسکل مسکله یا دیوونه میوونه است یا با بقیه فرق داره تفکراتش و عقایدش و علایقش...

قشنگ ر.  ی د م تو تربیت خانواده گی و شعور اینا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ابد حق

یا اینایی ک ادای دخترای قوی رو درمیارن و بقیه رو بخاطر احساساتشون سررنش میکنن 

اینا ک میگن وااای من اصن ارایش نمیکنم طبیعی قشنگم فقط تینت میزنم 

یا اینا ک میگن خاک تو سرش دوس پسر داره 

ببین من همونیم که همیشه مسخره میشد ولی چیزی نمی‌گفت خدا خودش گذاشت تو کاسشون ولی من همیشه از این گوش گرفتیم از اون گوش در کردم تازه الان استقبال میکنم کسی مسخره کنه چون میدونم خدا خودش جوابشو میده بدجور

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
یا اینایی ک ادای دخترای قوی رو درمیارن و بقیه رو بخاطر احساساتشون سررنش میکنن اینا ک میگن وااای من ا ...

کلا میگن حتی نماز می‌خونی بعدش ۷۰ بار استغفرالله بگو که مغرور نشی حالا بعد میگن زشتا شانس ندارن نه خواهر من زشتا مغرور نشدن و دل بقیه رو نشکستن خدا کمکشون میکنه

بخاطر چی مسخرت میکردن؟

مثلا یه مدت سر یه موضوعی تو دبیرستان افسردگی گرفتم دوست نداشتم درس بخونم بچه ها میگفتن مثل الاغ فقط کتابارو میذارید رو دوشت میای مدرسه 

مثلا یه مدت سر یه موضوعی تو دبیرستان افسردگی گرفتم دوست نداشتم درس بخونم بچه ها میگفتن مثل الاغ فقط ...

الانم به بکی از بچه ها همینو گفتن سذ تایم امتخانا 

اخه بابا به شما چههههه 

چکارش دارید؟ مگ زندیگ شماس؟ دوسدارع گند بزنه ب زندگیش:/

بعد بهشون گفتم همینارو ، برگشتن بهم میگن تو خودت مشروطی ک پشت این در میاری . 

من هیچی نگفتم اما من نفر اول رشته مون و گروه اموزشی مون و نفر سوم کل دانشکده مون شدم 

به دل نگیر بعدا خدا می‌ذاره تو کاسشون 🌷

به مت نگفتن که اخه 

با همچین ادمایی لول پایینی اصن نشست و برخواست نمیکنم 

ولی دلم میگیره میبینم بعضی هارو انقد اذیت میکنن

الانم به بکی از بچه ها همینو گفتن سذ تایم امتخانا اخه بابا به شما چههههه چکارش دارید؟ مگ زندیگ شماس؟ ...

افرین ازش دفاع کردی دمت گرم واقعا 🫂💕🌷 خدا مشکلات اون دختر رو هم حل کنه آدما از دل هم خبر ندارن راحت قضاوت میکنن