2777
2789

۵ اومد؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبکه چندددد

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
فیلمش قشنگه ببینمشبازیگراش کیا هستن

من فیلم ایرانی ب زور میبینم و خوشم اومده واقعا 

ب اسم نمیشناسم فقط پاریا پیروز فر و میشناسم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فیلمش قشنگه ببینمشبازیگراش کیا هستن

پارسا پیروزفر*

شبکه چندددد

نمایش خانگی

نمایش خانگی

یاهست ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
یاهست ؟

ها

تازه الان دارم میبینم نمیدونم

خب الان ک دیدی نظرت بگو این اقاهه قطعا مربوط ب ثریاس 

و سکانسی ک میگفت من عین زالو هستم نشون میدن این قصه برا بهنام اخر عاقبت نداره 

من فقط میخام دوباره بره خاستگاری ماهی

میشه بنظرت؟

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...