2777
2789
عنوان

جروبحث زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 52 پست
بنده خداسوال پرسیده شوهرش انگارمشکل داره که زودعصبی میشهوگرنه حرف بدی که نزده

میدونم . منم کلی گفتم . دور ور خودم زیاد میبینم که دو نفر ازدواج میکنن سر جیزای کوچیک عین بچه های سه چهار ساله میشن . حالا یا خانمه یا اقاهه . ازدواج بلوغ فکری میخاد . احترام سازش و درک کردن متقابل میخاد

من از لحن مامانش بدم اومدبرگشته میگه زنارو نجات داده بعدم کلیدش گم شده میخواد صدا منو دراره

اول تویکم آروم باش زودنمیخوادناراحت بشی

دوم به شوهرت میگفتی من منظوربدی نداشتم همینجوری سوال پرسیدم

((تورو خدا در خواست ندین ))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم . منم کلی گفتم . دور ور خودم زیاد میبینم که دو نفر ازدواج میکنن سر جیزای کوچیک عین بچه های سه ...

اره واقعاحرفتون کاملادرسته

دیگه همین چیزاست که آمارطلاق رفته بالا😐😐

اول تویکم آروم باش زودنمیخوادناراحت بشیدوم به شوهرت میگفتی من منظوربدی نداشتم همینجوری سوال پرسیدم

انقدر بدم میاد از ادمایی ک مدام باید مواظب باشی یوقت ناراحت نشن  چیه بزرگ شید بابا . 

اول تویکم آروم باش زودنمیخوادناراحت بشیدوم به شوهرت میگفتی من منظوربدی نداشتم همینجوری سوال پرسیدم

بخدا بهش گفتم گفتم من فقط سوال کردم میگه من هیزم باهام زندگی نکن

اره واقعاحرفتون کاملادرستهدیگه همین چیزاست که آمارطلاق رفته بالا😐😐

دقیقا . تا میگی بالا چشمت ابروهه هر کدوم ول میکنن میرن

وگرنه میتونن با حرف زدن و از خود گذشتکی برای رابطشون تلاش کنن ✨

من از لحن مامانش بدم اومدبرگشته میگه زنارو نجات داده بعدم کلیدش گم شده میخواد صدا منو دراره

تحت تاثیر لحن مامان یا هر کس دیگه  با شوهر بحث نکن 

زندگی زن و شوهری ارزشش خیلی بالاتره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
انقدر بدم میاد از ادمایی ک مدام باید مواظب باشی یوقت ناراحت نشن چیه بزرگ شید بابا .

الان من گفتم مواظب باش شوهرت ناراحت نشه درست کامنتوبخون بعدجواب بده

بعدم پای یه زندگی وسطه هرچندم حق با استاتره ولی واسه یه حرف الکی آدم گوه نمیزنه به زندگیش

وقتی آدم طرف مقابلشومیشناسه بهتره حق باخودشم باشه کوتاه بیاد چون زندگی بچه بازی نیس

دقیقا . تا میگی بالا چشمت ابروهه هر کدوم ول میکنن میرنوگرنه میتونن با حرف زدن و از خود گذشتکی برای ر ...

فورن هم میگن طلاق بخداکه بعضیافکرمیکنن زندگی بچه بازیه

طلاق مرحله آخره وقتی دیگه واقعاچیزی باحرف زدن درست نشه دیگه آدم نمیتونه تواون زندگی بسوزه وبسازه