2777
2789
عنوان

همسایه‌ ی بد

85 بازدید | 6 پست

الان رفتیم کولرمون رو درست کنم دیدم پوشال کولرش رو عوض کرده،پوشال های قدیمی رو همینجوری به انداخته رو پشته بام‌.خاک های کولرش رو همینجوری ریخته تو پشت بام،لوله‌ی آبی که به کولرش وصله آب میده،پشت بوم رو گِلی کرده.الانم خواهرم می‌خواست بره خاک زیر کولرمون رو جارو بزنه گفت واسه اونا رو جارو کنم گفتم ولشون کن  وظیفه ما نیست الان جارو بزنی پرو میشن .تازه یک هفته اومدن این خونه.معلوم نیست بیرون این‌جوری آشغال میریزن خونه‌خودشون چجوری هستن.کنار خونه‌ی ما یه زمین خاکی 50 متری هست،اینا از خونه‌شون که طبقه دومه ،آشغال‌هاشون رو میریزن تو اون زمین خاکی.مدیر ساختمان ما کفش‌مون جلوی در باشه تذکر میدن ولی به اونا نه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا اینجور ادما خونشون تمیزه

کاملاً مشخصه،محیط اطرافش رو چجور نگه میداره خونه‌ش رو همینطور نگه میداره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

هنوز با همسایه جدیدت درگیری؟خودت طبقه چندی که اون دوم اذیتت میکنه؟

خودم هم طبقه دوم .هر طبقه سه واحده.این همسایه‌ی جدید هم خونه‌ش چسبیده به ما.الانم یه تابلو عکس قدیمی و بدرد نخور رو گذاشته کنار خونه‌ی ما،معلوم نیست می‌خواد چکارش کنه

خودم هم طبقه دوم .هر طبقه سه واحده.این همسایه‌ی جدید هم خونه‌ش چسبیده به ما.الانم یه تابلو عکس قدیمی ...

واقعا اگه سر و صدا نداره و اذیت نمیکنه بخدا برو یه نماز شکر بخون و اصلا به چیزای دیگه پیله نکن ❤🌸