2777
2789
عنوان

بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 62 پست

بخاطر خودت ایندت زندگیت ازش فاصله  بگیر کسی که با ی دعوا بیخیالن میشه بعدا تو مشکلات بزرگ زندگی تحما نمیکنه و مبره    تا برای خودت ارزش قایل نباشی کسی برات ارزش قائل نمیشه

ببخشید امکانش هست بگین یه اقا میتونه متوجه بشه کسی دوسش داره بدون اینکه اون شخص بگه که دوسش داره؟نمی ...

از رفتارهای طرف 

مثل حرف زدن

پاسخ دادن به سوالات که اون تو جمع می‌پرسه

جلب توجه با نگاه لباس آرایش و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو با این کارت بهش ثابت میکنیاگه هر رفتاریم بکنه تو میبخشی لطفا بیخیالش شو بخاطر خودت ازت خواهش میکنم خودتو بی ارزش نکن بخاطر کسی که دوست نداره و دعا نکن برگرده کسی که دوستت نداره و ادم مناسبت نیست تبودنش خیلی به نفعته

تو با این کارت بهش ثابت میکنیاگه هر رفتاریم بکنه تو میبخشی لطفا بیخیالش شو بخاطر خودت ازت خواهش میکن ...

عزیزم خب چیکار کنم من دو روزه مثل جنازه افتادم روی زمین

حالم بد میشه با نبودنش که حتی فکر هم میکنم بهش   

عزیزم خب چیکار کنم من دو روزه مثل جنازه افتادم روی زمینحالم بد میشه با نبودنش که حتی فکر هم میکنم به ...

حالتو با کارای مورد علاقت خوب کن ، اینقدر ادای قوی بودن در بیار تا واقعا قوی بشی اینقدر قوی که خودت کیف کنی

تو با این کارت بهش ثابت میکنیاگه هر رفتاریم بکنه تو میبخشی لطفا بیخیالش شو بخاطر خودت ازت خواهش میکن ...

گلم در مورد خط فرعی که زنگ زدم و اونم به همون خط دو بار زنگ زد گفتم میشه نظرتو بگی ؟قبلا بهش گفته بودم دوست ندارم با این خطم باهات حرف بزنم و اونم همیشه وقتی با این خط فرعی زنگ میزدم به خط اصلیم زنگ میزد

من خودم بدترین دعواهارو با نامزدم داشتم اما تنهام نزاشته حداقل ازم خبر گرفته حتی اگه مناذیتش کردم فرداش باهام خوب شده اگه یکی دوستت داشته باشه خودش میاد سمتت و نمیتونه تنهات بزاره  و دلیل اینکه تنهام نمیزاره اینه که میدونه اگه بره  جونمم میدم ولی دنبالش نمیرم بخاطردهمین میدونه نمیتونه منو اذیت کنه با وابستگی و من اهل ناز کشیدن نیستم اگه بخواد همچین کاری کنه یجور میزارمش کنار انگار هیچوقت نبوده

عزیزم اونم خب همیشه اینجوری نبوده که الان اینجوری کرده

نمیتونه ، پسری که دوست داره نمبتونه اینکارو بکنه احتمالا یکی دیگه خیلی تحویلش گرفته دیگه براش مهم نبود که تو چکار میکنی حالت چطور میشه و هرچی