2777
2789
عنوان

بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 62 پست
یعنی تموم کرده خودشوقتی دیدمش چه واکنشی نشون بدم؟فردا همو میبینیم

حتی نگاشم نکن انگار هیچوقت نمیشناختیش 

برای خودت ارزش قائل باش کسی که باهات اینجور رفتار میکنه لیاقت ناراحتی نداره اگه واقعا دوستت داشتع باشه ولت نمیکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟مهم نیستم براش

۲ احتمال هست

اول اینکه از حقه وابستگی استفاده کنه یعنی وابستت کرده و الان محلت نمیزاره و حسی هم نداره اگر برگشتی که کنار بقیه تو هم هستی 

دوم کلا نمیخاد باشی چون هستن براش

حتی نگاشم نکن انگار هیچوقت نمیشناختیش برای خودت ارزش قائل باش کسی که باهات اینجور رفتار میکنه لیاقت ...

گلم من دو روز دیگه میرم سفر یه ماهه و نمیبینه منو 

میرم شهرمون 

به نظرم فردا آخرین روز هست که میبینم بعد یک ماه دوباره میبینمش

فردا یادداشتی چیزی بزارم براش

یا چی بگم که خوب باشه

کمکم میکنید مغزم کار نمیکنه 

یعنی تموم کرده خودشوقتی دیدمش چه واکنشی نشون بدم؟فردا همو میبینیم

ببین عشقم من قبلا این وضعیت تورو داشتم

خیلی  سخته ک الان یهویی بخوای فراموشش کنی ولی اگه به این فکرکنی ک چه دلیلی داره کسی ک ادعاکنه دوستت داره بلاکت کنه و بی محلی کنه یواش یواش ازش دل زده میشی

اگه اینکه فردا میخوای ببینیش اجباریه و حتما باید بری،  باهاش سرد باش و پیش خودتم سعی کن حواستو پرت کنی تا کمتر چشم تو چشم بشید یا حرفی پیش نیاد 

اگرم به خواست خودته،  بنظرم نری بهتره:) 

:)🙂🤍

۲ احتمال هستاول اینکه از حقه وابستگی استفاده کنه یعنی وابستت کرده و الان محلت نمیزاره و حسی هم نداره ...

من بزارین براتون بازش کنم اگر وقت دارین

من بهشون زنگ زدم با خط فرعی خودم اما بهش گفتم من هیچوقت دوست ندارم با این خط باهات حرف بزنم همیشه با ابن خط زنگ میزدم میومد به خط اصلیم زنگ میزد

اما الان دو بار به همون خط زنگ زد و من جواب ندادم چون میخواستم کمی به اصول خودم پایبند باشم اما اومد واتساپ منو بلاک کرد 

ببین عشقم من قبلا این وضعیت تورو داشتمخیلی سخته ک الان یهویی بخوای فراموشش کنی ولی اگه به این فکرکن ...

عزیزم من برام سخت هست یهو تمام کنم مگه میشه آخه 

بعد این همه دوست داشتن 

ببین عشقم من قبلا این وضعیت تورو داشتمخیلی سخته ک الان یهویی بخوای فراموشش کنی ولی اگه به این فکرکن ...

عزیزم پیام های بعدی مو بخون و نظرتو بگو لطفاً گلم 

کمکم کن عزیزم 

گلم من دو روز دیگه میرم سفر یه ماهه و نمیبینه منو میرم شهرمون به نظرم فردا آخرین روز هست که میبینم ب ...

این اشتباهو نکن تا وقتی که ضعف و واکنش نشون بدی هیجکس برات ارزش قائل نمیشه باید بهش بفهمونی ارزشت اینقدر هست که کسی نتونه با احساساتت بازی کنه