2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 60 پست
برای طلاق چرا انقدر زود تصمیم گرفتید؟ شوهرت بچه س؟ چندسالشه

۳۱ سالشه ولی دست رو قران گذاشت که دوست دارم ولی باید جدا شیم خیلیم بچه ننست ولی قبول نمیکنه مارو مقصر همه چیز میدونه اذیتم میکنه یه ماه و نیم خبری نبود ازش تا دیروز زنگ زد باز حرفش یه کلام طلاقه ولی همش گذشته رو مرور میکنه واقعا دارم اذیتش میشم ازارم میده منی که فقط دنبال درست شدن زندگیمم ولی اون انقدر بچست که بجای حل مشکل صورت مسئله رو پاک میکنه

این حرفا همش بهونس اون نمیخاد زندگی کنه وگرنه آدم بخاد زندگی کنه میسازه تلاش میکنه توم مهریتو بگیر ب ...

دقیقا منم حرفم همینه ادمی که بخواد زندگی کنه باید بسازه زندگیشو از هر کثافتی که توشه بکشه بیرون زندگیو و جمعش کنه ولی این سر بچه بازی و لجبازی کارو به اینجا کشوند و ذره ای خودشو مقصر نمیدونه و با وقاحت تمام میگه همه مهرتو ببخش طلاق بگیریم تموم شه بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین ما دختر عمو پسرعمو بودیم می شناختیم هم دیگرو نه نامزدی بودیم که از هم جداشدیم حتی عقد هم نه. وا ...

بعدش سنتی ازدواج کردین؟ شوهرت میدونست نامزدیت بهم خورده؟

بعدش سنتی ازدواج کردین؟ شوهرت میدونست نامزدیت بهم خورده؟

این یکی هم قبلا از خاستگار هام بودی فوری وقتی فهمید جدا شدم پا پیش گذاشت می دونه همین الان هم بعضی وقتا دلم پیشش گیره ولی خداروشکر خوشبختم

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه
چقد ساده ای دخترداره گولت میزنه مفتی طلاقت بدهپسری که بخوادت حتی اگه دنیا هم مخالف باشه بازم پات وام ...

واقعا میگی؟ یعنی دروغ میگه دوستت دارم و اینا؟ همش میگه قربونت برم من باهات جنگ ندارم نمیخوام خودت اذیت شی و این داستانا

چقد ساده ای دخترداره گولت میزنه مفتی طلاقت بدهپسری که بخوادت حتی اگه دنیا هم مخالف باشه بازم پات وام ...

تو تاپیکاتون دیدم شماام در حال طلاقین چجوری دارین تحمل میکنید؟ من همش فکر میکنم دیگه بدبخت شدم که دارم تو عقد جدا میشم؟ به نظرتون تو عقد جدا شده بودین بهتر بود؟ چون من همش فکر میکنم کاش حداقل باهاش زیر یه سقف زندگی میکردم حسرت نمونه به دلم 

و باز فمیدم ساده ای.

درصدی ازحرفشو باورنکن.تمام تلاشش زبونشو بکارگرفته ب صلاح خودش تمومت کنه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

و باز فمیدم ساده ای.درصدی ازحرفشو باورنکن.تمام تلاشش زبونشو بکارگرفته ب صلاح خودش تمومت کنه

من انقدر احساساتیم که گول حرفاشو میخورم منو کشیده بود بیرون با زبونش خرم کنه بگم مهریه نمیخوام بعد اینکه اومدم خونه ام زنگ میزد میگفت خیالم راحت باشه با بابات حرف میزنی؟

فکر کن اون طلاق میخواد مهریه ام نمیخواد بده گفت حاضرم بمونم زندان ولی هیچی ندم ادعای مذهبی بودنشم میشه عوضی

من انقدر احساساتیم که گول حرفاشو میخورم منو کشیده بود بیرون با زبونش خرم کنه بگم مهریه نمیخوام بعد ا ...

داری روزای گوه منو میگذرونی ک بعد دعوامون گف بیا بیرون ب کسی نگو بامنی

رعتیم من دلخوش بودم تعهدی چیزی میده ک دس بزن کاری نکنع و بتونیم عروسی بگیریم بریم سرزندگی

نگو منو داش حتی با بوسیدنخرمیکرد حلال کنو مهربه ببخش از شکایتتم بگذر 

اونجا هی گفتم باشه تا اومدم تا ب الان خطمو عوص کردمو مصمم موندم پا تصمیمم

مردا سرمهریه  و راحت جداشدن دست ب ضریح ابلفڟل و کعبه هم میزنن قران چی چیه دختر

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

داری روزای گوه منو میگذرونی ک بعد دعوامون گف بیا بیرون ب کسی نگو بامنیرعتیم من دلخوش بودم تعهدی چیزی ...

وای راست میگی 

منم رفتم گفت میخوام حرفاتو بشنوم فکر کن چهار ماه نزاشت حرف بزنم الان میخواد حرفامو بشنوه منم دقیقا مثل تو گفتم حتما میخواد اشتی کنه میخواد ببینه نظر من چیه یجوری از در احساس وارد شد خر شدم گفتم میرم با بابام حرف میزنم سر مهریه هی میگفت خیالم راجت باشه دیگه؟ کثافت دست گذاشت رو قران کلی قسم که من دوست دارم ولی تنها راهمون همینه اشغال هی میگفت من نمیخوام تو اذیت شی و این حرفا

داری روزای گوه منو میگذرونی ک بعد دعوامون گف بیا بیرون ب کسی نگو بامنیرعتیم من دلخوش بودم تعهدی چیزی ...

باورت میشه شبش پیام داد کلی مرور روزای خوبو خاطرات و اینا من بازم حر شدم گفتم شاید پشیمون شه بعد صبحش پیام داد خیالم راحت باشه پای حرفت هستی؟

نمیتونه مدرک کنه که گفته میبخشم؟ من نگفتم میبخشم گفتم با بابام حرف میزنم راجع به مهریه 

باورت میشه شبش پیام داد کلی مرور روزای خوبو خاطرات و اینا من بازم حر شدم گفتم شاید پشیمون شه بعد صبح ...

ن بابا چ مدرکی

تا سیستمی نشده و امصای دوطرف نباشه مدرکی بر بخشش نیس

ببین مردا گیجشونم ازمازرنگا زرنگتره یادت نره 

تو تاپیکاتون دیدم شماام در حال طلاقین چجوری دارین تحمل میکنید؟ من همش فکر میکنم دیگه بدبخت شدم که دا ...

ما از دوره عقد مشکل داشتیم  ..مشکلاتمون شبیه مشکلات شما بود تقریبا.....یه جورایی بعد عقد فهمیده بودن من باب میلشون نیستم!

اما انقد وابستگیم بهش زیاد بود که تصمیم احمقانه ای گرفتم و باهاش رفتم زیر یه سقف ...و تصمیم احمقانه تر اینکه ازش بچه دار شدم!!!!!! تنها شانسی که اوردم این بود که بعد عروسی درس خوندم رشته خوب قبول شدم 

بزرگ‌ترین لطفی ک میتونی به خودت بکنی اینه که هرررررررررررررچی سریعتر طلاقتو بگیری و فرار کنی ازشون .حتی اکه مجبور بشی مهرتو ببخشی 

تو با یه دختر مجرد که تا حالا ازدواج نکرده هیچ فرقی نمیکنی نگران ازدواج بعدی نباش به اندازه باقی دخترا شانس ازدواج مجدد داری 

من با یه بچه امیدوارم به یه زندگی جدید و پرشور و عقلانی اونوقت تو اینقد ناامیدی؟؟؟خدا بهت لطف کرده الان که نرفتی زیر یه سقف روی واقعی کثیفشونو ببینی ..خودتو بدبخت نکن

ما از دوره عقد مشکل داشتیم ..مشکلاتمون شبیه مشکلات شما بود تقریبا.....یه جورایی بعد عقد فهمیده بودن ...

بابام همش الان میگه اگه بخوای بری زندگی کنی من نمیتونم جلوتو بگیرم ولی عین روز برام روشنه میری با یه بچه برمیگردی میگه اگه الان جدا شی خیلی بهتره دقیقا حرف شما ولی خب من تا الان چشمموبسته بودم رو همه چیز بخاطر احساسم و اینکه نکنه نتونم عاشق شم و ازدواج خوبی داشته باشم