فچر میکنم همه جز من تراز اردیبهشتشون اینقدر خوب شده برای تیر این 20 روز درس نمیخوننن حس خوبی ندارم حتی قلمچی که میرم دیگه کسی نمیاد خیلی برای آزمون😭🤍💔فقط من موندم یعنی؟! 🤔💔بگید این روزا درس میخونید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
مخصوصا ماه های پایانی دیگه خیلیا کشش ندارن بیخیال کنکور امسال میشن میمونن برا سال بعد
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
دقیقا من اصلا کشش ندارم میگم تراز کنکورم ۷۱۴۷ تراز معدلم حدود ۷۳۰۰بهداشت عمومی دولتی میارم به نظرت ...
آره میاری به نظرم
ولی این فرصتو از دست نده
کشش خوندن نداری حداقل بشین فقط تستای کنکورای 98 به اینورو بزن و تحلیل کن
چی بگم والله اصلا مغزم نمیکشه هفته اخری رو شاید میخونم
نگو شاید
دوروز استراحت کن بعد بشین بخون شاید نتونی رشته رو جابه جا کنی ولی حداقل بتونی شهرو جابه جا کنی
خیلی کم مونده
خیلی درد داره
ولی آدمیزاد قویتر از این حرفاست