فچر میکنم همه جز من تراز اردیبهشتشون اینقدر خوب شده برای تیر این 20 روز درس نمیخوننن حس خوبی ندارم حتی قلمچی که میرم دیگه کسی نمیاد خیلی برای آزمون😭🤍💔فقط من موندم یعنی؟! 🤔💔بگید این روزا درس میخونید؟
وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡
ترازت چند شد؟ من هدفم فرهنگیانه البته کنکور تیرم ثبت نام کردم ولی میگن واسه فرهنگیان نمیگیره نمیخونم ...
دعوت شدی؟!
ترازم 7000 تجربیم😭ولی اردیبهشت خوب جمع بندی نکرده بودم سوالا برتم آشنا بود میدونستم خوندم طول سال اما خوب یادم نمیومد درصدام کم شد🥺می خوام این 20 روز جبرات کن اصلا ممکنه ترازم زیاد بشه؟ بالای 8 هزار؟ 🥺💔
وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡