2777
2789

این کار رو نکن بعدها چشم مشکلی براش پیش میاد

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

ارزش نداره😒😐

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

۴۰۰ میلیونه

بعد نمونه کارای یه دکتری رو تو پیجش دیدم همشون مصنوعی بودن مثل این لنزای ابی یخی دور مشکی، فک کنم متد کارش کلا به همون شکله ، اگه اینجوری بخواد بشه واقعا ارزش نداره ولی اگه رنگی قشنگ و نچرال بشه چرا

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

خیر چشم برا بینایی هستش رنگین کمون مگه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

میگن عوارض نداره ولی مگه میشه نداشته باشه

قطعا ک داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴۰۰ میلیونهبعد نمونه کارای یه دکتری رو تو پیجش دیدم همشون مصنوعی بودن مثل این لنزای ابی یخی دور مشکی ...

یه بلاگر انجام داده بود سرمه ای شده بود رنگش خاص بود ولی یجوری ادم میترسید

یه بلاگر انجام داده بود سرمه ای شده بود رنگش خاص بود ولی یجوری ادم میترسید

اره دقیقا مصنوعی میشه خوب نیست

اگه به همون حالت چشمای رنگی طبیعی بود ارزش داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه معتقدم همین رنگی که دارم به رنگ پوست و مو و مدل چشمم بیشتر میاد. حتی اگه قیافم جور دیگه ای هم بود ...

من چشام قهوه ای روشنه روشی هست بی عمل یکم روشن تر شه عسلی بشه مثلا