2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط خواستم بگم منم میخوام شرکت کنم  ...ولی هنوز شروع نکردم...یکسال و نیمی هم هست که فارق التحصیل شدم....دوستام که همون دوران دانشجویی قبول شدن از تابستون یه چیزی بیشتر از بکوب خونده بودن...البته سراسری بودیم فنی...اونا هم سراسری روزانه رفتن

من ارشد سراسری تهران خوندم ۶ سال پیش دفاع کردم رشته عمران اون موقع کنکور توی بهمن ماه بود. از مهر تا بهمن با برنامه ریزی و ازمونهای پارسه خوندم. الان که وقت بیشتری دارید کنکور تو اردیبهشته 

شکرت که می گویم شکرت

من پارسال كنكور دادم رتبم شد ١٠ دانشگاه تهران قبول شدم ، اينكه ميگم به رشته ربط داره واقعاً اينطوره من يه كلمه هم نخوندم ولى چون رشتم محيط زيست بود و تو كنكور امار داشتيم و بچه هايى كه محيط زيست ميان از رشته تجربى ميان و رياضيشون خوب نيست من با زدن امار بالا و زبان تخصصى بالا قبول شدم ، اين دوتا فقط كمك كرد وگرنه اصلاً فكر نميكردم حتى مجاز بشم ! حتى كلى گريه كردم كه چرا قبول شدم :)) به هر حال بهتره ببينين تو رشتتون چه درسايى هست كه بقيه توش ميلنگن اونا رو هم قوى كنين و درصد بالا بزنين :)

ولى رشته هاى مهندسى طبق تجربه دوستام خيلى بايد بيشتر زحمت بكشين خيلى بايد بخونين و با دقت بايد بخونين چون خيلى رقابتيه ، از مهر قطعاً ميرسين