2777
2789
عنوان

افسردگی

102 بازدید | 11 پست

خدایا این بچه رو نمیخوام  تو این جهنمی که هستم. میخواد بیاد برای چی.  خدا کنه زایمان زودرس داشته باشم بچه بمیره. راحت شم از کنایه حرف مردم  هم اون راحت میشه هم من

خدایا خسته ام. تنهام.  این بچه نمیتونه خوشبختی ب ای من بیاره فقط خودشو منو نابود کرده  بجه های دیگم و بد بخت  از قیافه از همه چیز افتادم. شوهرم که خدا لعنتش کنه. همش ایراد میگیره  خدا یا تو که زندگی منو میدونستی چرا آخه چرا 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کاش اجازه بدن یک زن برا بدن خودش خودش تصمیم بگیره حق سقط جنین بدن حداقل تا ۳ ماهگی

تو پنج هفته  التماس دکترا رو کردم گفتم شرایط زندگیمو  کمکم نکردن  خودمم دارو خوردم  لعنت به ایران لعنت به قانونشون.   الان من با این شرایط روحی چه طور دووم بیارم  خدا کنه خودش بمیره تو شکمم مثل خیلیا دیگه زایمان زودرس بگیرم 

عزیزم منم شرایطم مثل تو هست فقط از خدا میخواهم که یا راهی جلو پام بزاره یا اگه قراره با این بدبختی زندگی کنم خودش ازم بگیره منم تو هفته های اول هر کاری کردم دکتر نذاشت بندازم خودمم جرات نداشتم یه بچه ی هشت ساله دیگه هم دارم که به خدا نمیتونم خواسته های کوچیکشو برآورده کنم برای همین از ته دلم درکت میکنم فقط از خدا میخواهم به دل آدمهایی مثل من وتو خودش نگاهی بندازه💔

منم خدایی دارم...😊
عزیزم منم شرایطم مثل تو هست فقط از خدا میخواهم که یا راهی جلو پام بزاره یا اگه قراره با این بدبختی ز ...

شما بجه دومه. منه خاک تو سر قرص ال دی میخوردم ناباورانه بجه دارشدم. هر جا رفتم هر چی خوردم نشد. یک ماما هشت تومن می‌گرفت نداشتم. ولی الان میگم ای کاش به عقب برگردم. هر جور شده پولو و جور میکردم قرض میکردم. الانم شوهر بی شعورم نه کمک حالمه با دوتا بچه  خدا اینو ازم بگیره  واقعا هر روزم شده گریه 

عزیزم منم شرایطم مثل تو هست فقط از خدا میخواهم که یا راهی جلو پام بزاره یا اگه قراره با این بدبختی ز ...

شما بجه دومه. منه خاک تو سر قرص ال دی میخوردم ناباورانه بجه دارشدم. هر جا رفتم هر چی خوردم نشد. یک ماما هشت تومن می‌گرفت نداشتم. ولی الان میگم ای کاش به عقب برگردم. هر جور شده پولو و جور میکردم قرض میکردم. الانم شوهر بی شعورم نه کمک حالمه با دوتا بچه  خدا اینو ازم بگیره  واقعا هر روزم شده گریه 

لعنت به ایران و لعنت به قانون مزخرف. حتی بهداشت همون اولا رفتم گفتم  کمکم کنید گریه کردم  به پای مانا افتادم   گفتم بیاد خونمو ببینه  فقط بلدن بگن میخواستی جلوگیری کنی. با قرص ال دی فکرشم نمیکردم.  خدا نمیخوام   خودت یک فکری بکن وگرنه خودمو میکشم  به این عید غدیر خونم پای این دکترای بی وجدان و شوهر بیرشرفم