2777
2789
عنوان

زیباجان...🎧🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 30 پست
خیلی خوبه 🥲🥲🥲🥲

باید واقعی باشه وگرنه ارزشی نداره اگه به عمق آهنگ میری.اگه سطحی گوش میدی که اره قشنگه

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
خط کش رو آب یعنی چی؟ 😂

یعنی یه کار بیهوده یعنی تو کلی تلاش میکنی رو دریا خط میکشی تو کسری از ثانیه با یه باد همش از بین میره

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه چاره چیه با همینا باید شاد بود

شاید 🤷🙇

باید واقعی باشه وگرنه ارزشی نداره اگه به عمق آهنگ میری.اگه سطحی گوش میدی که اره قشنگه

خخخخ عمق اهنگ کجاااس من همه رو با جونم گوش میدم میره توی قلبم میشینه 

اونای که با هوش مصنوعی درست میکنن اره اونا یک جوریه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

خخخخ عمق اهنگ کجاااس من همه رو با جونم گوش میدم میره توی قلبم میشینه اونای که با هوش مصنوعی درست میک ...

اشتباهه وقتی اون خواننده با احساسش نخونده فقط چون شغلشه یا بخاطر سرگرمی یه آهنگ میخونه اشتباهه به قلب بشینه الان آهنگ یاس شادمهر رو با یکی از حدیداش مقایسه کن ببین کدوم واقعی تره .یاس رو با عشق خونده قطعا به دل بهتر میشینه

خبر ندارم🤷

https://uupload.ir/view/erfan_tahmasbi_-_parse_(320)_ip4z.mp3

اشتباهه وقتی اون خواننده با احساسش نخونده فقط چون شغلشه یا بخاطر سرگرمی یه آهنگ میخونه اشتباهه به قل ...

یاس نمیدونم کدومه گوش میکنم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

یاس نمیدونم کدومه گوش میکنم

https://dl.mehrdl.top/Music/A/E/Shadmehr-mosafer/07%20Gole%20Yas.mp3

چندسال اخیر وترجیح میدم🥲🥲🥲

اسم آهنگه؟

اسم آهنگه؟

نه اهنگ های همین تازگیها منظورمه 

یکی باید تورو پیدا کنم والان خیلی گوش میکنم یکی بی احساس

نه اهنگ های همین تازگیها منظورمه یکی باید تورو پیدا کنم والان خیلی گوش میکنم یکی بی احساس

آها👍