2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4278 بازدید | 74 پست
همش شرمنده ام ازش

عزیزم فکرای منفی رو از خودت دور کن اونم یه گذشته ای داشته 

همین که تکرار نکنی و بخوای سالم زندگی کنی خودش جبرانه 

این افکارو از ذهنت بیرون کن عاقلانه فکر کن نه با احساس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بچه بوده یه اشتباهی کرده میبینی که خودشم پشیمونه شما هم فقط بلدید سرزنش کنید و حس گناه به آدم ب ...

عزیز پیام بخون من کلی گفتم  امیدوارم خدا هم ببخشه اسی رو اما در کل خدا زمانی می بخشه که تو غافل باشی نه اینکه این گناه رو عادی بدونی و بعد بگی حالا که شده. اینجا دارن عادي جلوه می دن 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

توبه کافیه ولی اگه پسرخودت جای شوهر این خانم بود قبول میکردی؟

بله حتما  قبول میکردم  اگر افکار امروزش سالم باشه 

مگه همه ادما پاک و معصومن

هرکسی ممکنه تو گذشته خطایی کرده باشه با هر درجه ای 

بله حتما قبول میکردم اگر افکار امروزش سالم باشه مگه همه ادما پاک و معصومنهرکسی ممکنه تو گذشته خطای ...

این خیلی خوبه ولی همه مثل شمانیستن اون پسر با فکراینکه بایه دختر باکره ازدواج کرده اومده جلو و نمیدونم ایا عقد هم ازنظر شرعیش درسته یانه. باید قبلش بهش  میگفت 

نه...پسره خودش اطلاعاتی بود مثل سگ از آبروش میترسه

اگر فیلمی عکسی نداره پس دیگه ولش کن . اگه اینجوره اون پای خودشم گیره . اما خواهرانه بهت میگم دیگه حواست به زندگیت باشه لازم هم نیس چیزی توضیح بدی به نامزدت فقط توبه کن و از خدا کمک بخواه که کمکت کنه. دور دوس پسر این چیزا خط بکش کلا و راحت برو سر زندگیت

..