2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4279 بازدید | 74 پست

بچه ها منم شرایط مشابه استارتر رو دارم با این تفاوت ک هیچکس نفهمید حتی خانوادم

الان در شرف ازدواجم و همش حس عذاب وجدان و ترس از اینکه زبونم لال بخواد رو بشه گذشتم

چیکار کنم؟؟ تو رو خدا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج با دوست پسر یکی میدونی؟ آدم تو دوستی با یه بلاک‌میتونه تمومش کنه قهرکنه تموم‌میشه ولی ازدواج ...

نه اصلا یکی نمی دونم، اما ارتباط با نامحرم و رابطه و زنا کردن ضررهاش به مراتب بدتر و شدیدتر از  ازدواج نامناسبه، زنا توی جامعه زیاد شده و اين یعنی فاجعه...

متاسفانه اینجا عجیب عادي سازیش می کنن

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

بچه ها منم شرایط مشابه استارتر رو دارم با این تفاوت ک هیچکس نفهمید حتی خانوادمالان در شرف ازدواجم و ...

هیچکاری بسپر به خدا انشاءالله که چیزی هم نمیشه 

خیلیا اشتباه کردن تو مجردی و چندین سالم دارن سالم زندگی میکنن توبه کن کافیه 

نه اصلا یکی نمی دونم، اما ارتباط با نامحرم و رابطه و زنا کردن ضررهاش به مراتب بدتر و شدیدتر از ازدو ...

حالا بچه بوده یه اشتباهی کرده میبینی که خودشم پشیمونه شما هم فقط بلدید سرزنش کنید و حس گناه به آدم بدید .شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه 

ببخشید اما بعضیا ادعای خدایی دارن گاهی خود خدا میبخشه بنده هاش نمیبخشن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها منم شرایط مشابه استارتر رو دارم با این تفاوت ک هیچکس نفهمید حتی خانوادمالان در شرف ازدواجم و ...

عزیزم میای خصوصی؟ 

کاربر جدید نیستم واسه شناسایی نشدن اینو زدم

الانم با این اومدم اگه بتونم راهنماییت کنم

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃