2777
2789
عنوان

دیروز تولدم بود💔💔

185 بازدید | 15 پست

من دیروز تولدم بود ب خاطر اینکه مادربزرگم فوت شده همسرم برام تولد نگرفت کادو هم نخرید میدونستم پول داره ولی گفت ندارم و اون پوله برای خرید چیز دیگه ای هس خلاصه تا شب هیچی نگفتم شب بغضم ترکید گفتم حداقل یه رژ میخریدی برام خوشحال میشدم که کادو گرفتی برام یا شام میرفتیم بیرون تو هیچکاری انجام ندادی گفت خیلی عجولی میخاستم شنبه که حقوقم رو دادن برات بخرم منم گفتم خب منم آدمم دلم میخاد تو روز تولدم برام بخری آرزو دارم شب شام برد منو خونه مامان بزرگ خودش انقد حرصم اومد گفتم کاش امشب و دوتایی بودیم

من چهارشنبه تولدم بود هنوز برام هیچی نگرفت و هنوز امید وارم 

تا هفته های دیگ 

شما ک دیروز بود راست میکه یکم صبر میکردی 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهارشنبه تولدم بود هنوز برام هیچی نگرفت و هنوز امید وارم تا هفته های دیگ شما ک دیروز بود راست میک ...

همیشه صبر میکردم هیچی نمی‌گرفت ن تو ولنتاین ن روز زن دیگه این بار نتونستم خودمو نگه دارم

من پنج سال همش درگیر این بودم کادو بخره شام ببره بیرون تولد بگیره برام 

خدایی همه ی مناسبتارو یادشده و فقط تبریک میگه 

الان دیگه بیخیاله بیخیالم .هیچ فرقی برام ندارها 

نهمین سالگرد عقدمون پی روز بود .کیک گرفت ..با یه کارت هدیه ....من کف کردم....فرداش هم رفتیم با دخترمون شام بیرون....

اونقدرا خوشحال نشدما چون دیگه از ذوقش افتادم ولی در کل می‌خوام بهت بگم بیخیال باش زندگی آنقدر پیچ و خم داره اینا توش گم میشه

بمیرم برات خاهرب نظرت کار من درست بود گفتم؟

خدا نکنه 

منم جای شما بودم میگفتم چون واقعا فشار میاد روی آدم 

شماهم حرف دلتو زدی 

به نظرم حق داشتی 🫂

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 
من پنج سال همش درگیر این بودم کادو بخره شام ببره بیرون تولد بگیره برام خدایی همه ی مناسبتارو یادشده ...

میدونه ولی من اصلا دوست پسری نداشتم که برای کادو بگیره همش الان چشمم ب شوهرمه که سوپرایز کنه

میدونه ولی من اصلا دوست پسری نداشتم که برای کادو بگیره همش الان چشمم ب شوهرمه که سوپرایز کنه

عزیزممممم تنها نیستی ملیون ها زن مثل تو ان...منم از شانزده سالگی زنش شدم الان ۲۶ سالمه...خیلی چیزا رو تجربه نکردم...آسون بگیر و بیخیال باش ...زندگی و ب کام خودت تلخ نکن....از پولای مبارکش بردار و برای خودت جبران کن