2777
2789
دقیقا 😂 اون روز با دمپایی آبجیم رو دنبال کرده بود می‌زدش .بعد من اگه آبجیم نبود شاید با شوهرم آشنا ...

خدایا خیر ابجیتو بده اووو چی قضییه دوستی شد بعضیا خیلی خشک و بی جنبه ان حالا شوهر ادما دوتا شوخی با ابجی ادم بکنه یا جلو هم راحت باشن مثلا چی میخواد بشه

اگه قراره به شوهرم بگم چه جوری بگم که اشاره غیر مستقیم کرده باشم

از خواهرت پیش شوهرت بد گویی کن ....گله کن بهت احترام نمی‌ذاره و حرمت نگه نمی‌داره و دو رو هستو.....

از شوهرت هم پیش خواهرت بد بگو

از هم سرد بشن فک کنن طرف آدم بیخودیه

بعدم زیاد رفت و آمد نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اقوام ما البته دور

با دختر داییش ازدواج میکنه وعاشق وازاین حرفها .... دختره ۳ سال بزرگتره بود از پسره اینا بعد از ۲۰ سال زندگی وبا داشتن ۲ تا پسر بزرگ طلاق میگیرن 

نگو مرده با خواهر کوچیکه که همسن خودش بوده سالها ارتباط داشته و بعد از طلاق دادن زنش میاد با این ازدواج میکنه 

پدر دخترا که دایی پسره هستش دق میکنه 

روابط باید در حد معقول باشه 

من همسرم اصلا با کسی شوخی نمیکنه یکی دوبار جاریم رفت سمت همسرم اومدم خونه وحسابی دعواش کردم که اگه نزدیکت بشه خودت میدونی😂

یکی از اقوام ما البته دور با دختر داییش ازدواج میکنه وعاشق وازاین حرفها .... دختره ۳ سال بزرگتره بود ...

باز خوبه ازت حساب می‌بره نمی‌دونم من خیلی حساسم یا چی ؟چون کاربرای اینجا اکثرا مشکل ندارن ولی من خودم در رابطه با نامحرم خیلی رعایت میکنم . 

باز خوبه ازت حساب می‌بره نمی‌دونم من خیلی حساسم یا چی ؟چون کاربرای اینجا اکثرا مشکل ندارن ولی من خود ...

بله حساب میبره البته خودشم رعایت میکنه 

جاریم خودشو نزدیک میکنه و همه این رفتارشو به حساب صمیمیت و خونگرم بودن میزارن متاسفانه..

بله حساب میبره البته خودشم رعایت میکنه جاریم خودشو نزدیک میکنه و همه این رفتارشو به حساب صمیمیت و خو ...

چه بدم میاد از این رفتارا اگه شما خونگرمی برو با شوهر خودت باش چیکار شوهر بقیه داری